Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gdy 1 maja 2004 r. wchodziliśmy do "Europy" wymusiła ona, by pierwsze fundusze od niej przeznaczono na walkęNigdy o czymś takim nie słyszałem
bo własnie kumpel z Policji powiedział mi że celnicy więcej zarabiaja bo mają dodatek antykorupcyjny, który zajeb*** policjantomGdy 1 maja 2004 r. wchodziliśmy do "Europy" wymusiła ona, by pierwsze fundusze od niej przeznaczono na walkę
z korupcją - m.in. celnicy mieli mieć obowiązkowo przyznany dodatek antykorupcyjny o wysokości 1000 EUR.
Wprawdzie kasę przekazano nad Wisłę ale celnicy nigdy jej nie otrzymali. "Korupcja" była szybsza ...
Siła znajomości jest wprost proporcjonalna do wysokości stołkabo własnie kumpel z Policji powiedział mi że celnicy więcej zarabiaja bo mają dodatek antykorupcyjny, który zajeb*** policjantom![]()
no to wiedza kumpla odpowiada stereotypom o policjantach...bo własnie kumpel z Policji powiedział mi że celnicy więcej zarabiaja bo mają dodatek antykorupcyjny, który zajeb*** policjantom![]()
a jakie sa stereotypy celnikow o polucjantach?no to wiedza kumpla odpowiada stereotypom o policjantach...
To już nie te czasy - głupich milicjantów już nie ma - podobnie, jak złodziei i łapówkarzy celnikówa jakie sa stereotypy celnikow o polucjantach?jeden umie czytac a drugi pisac?
Zamiast dodatku antykorupcyjnego mamy tylko okresowo szkolenia antykorupcyjne.bo własnie kumpel z Policji powiedział mi że celnicy więcej zarabiaja bo mają dodatek antykorupcyjny, który zajeb*** policjantom![]()
w policji na starcie 3500 zl po szkolce, w SCS 3100-3200 zl choc zalezy to tez od izby bo na wschodzie gorzej, ale nie jest to przepasc, plus podwyzki w scs przez najblizsze dwa lataZamiast dodatku antykorupcyjnego mamy tylko okresowo szkolenia antykorupcyjne.
Jasne, że celnik z dużym stażem zarobi (zwykle) więcej od młodego policjanta, ale na starcie w Policji jest dużo lepiej pod względem finansowym.
Trzeba porównywać funkcjonariuszy na podobnym etapie kariery zawodowej.
Jakoś bardziej wierzę w waloryzację emerytury niż w te podwyżkiw policji na starcie 3500 zl po szkolce, w SCS 3100-3200 zl choc zalezy to tez od izby bo na wschodzie gorzej, ale nie jest to przepasc, plus podwyzki w scs przez najblizsze dwa lata
"Tarnowianin" dobrze piszeJakoś bardziej wierzę w waloryzację emerytury niż w te podwyżki![]()
przecierz jest program modernizacji KAS na lata 2020-2022 i sa tam zagwarantowane podwyzki, o ile dobrze wiem na razie nikt tego nie wycofal z milosciwie nam panujacychJakoś bardziej wierzę w waloryzację emerytury niż w te podwyżki![]()
Nadzieja umiera ostatniaprzecierz jest program modernizacji KAS na lata 2020-2022 i sa tam zagwarantowane podwyzki, o ile dobrze wiem na razie nikt tego nie wycofal z milosciwie nam panujacych
Ostatni Mohikaninprzecierz jest program modernizacji KAS na lata 2020-2022 i sa tam zagwarantowane podwyzki, o ile dobrze wiem na razie nikt tego nie wycofal z milosciwie nam panujacych
w 2020 byly podwyzki marne bo marne ale moze w tym roku tez cos skapnie...Ostatni Mohikanin, na ten moment to większość opanowanych się leczy, zdrowia
![]()
Już poinformowali że podwyżek nie będą mogli zrealizować. Kolejna nasza ofiara...przecierz jest program modernizacji KAS na lata 2020-2022 i sa tam zagwarantowane podwyzki, o ile dobrze wiem na razie nikt tego nie wycofal z milosciwie nam panujacych
i jeszcze w kwestii ofiar (LloZ)....Top Girls....Ostatni Mohikanin, na ten moment to większość opanowanych się leczy, zdrowia
![]()
Szefowa w wywiadzie oświadczyła, że niestety planowane podwyżki nie zostana zrealizowane.przecierz jest program modernizacji KAS na lata 2020-2022 i sa tam zagwarantowane podwyzki, o ile dobrze wiem na razie nikt tego nie wycofal z milosciwie nam panujacych
Który wywiad...? Co do tej realizacji to jakby niekoniecznie...Szefowa w wywiadzie oświadczyła, że niestety planowane podwyżki nie zostana zrealizowane.
Który wywiad...? Co do tej realizacji to jakby niekoniecznie...![]()