Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gdy 1 maja 2004 r. wchodziliśmy do "Europy" wymusiła ona, by pierwsze fundusze od niej przeznaczono na walkęNigdy o czymś takim nie słyszałem
bo własnie kumpel z Policji powiedział mi że celnicy więcej zarabiaja bo mają dodatek antykorupcyjny, który zajeb*** policjantomGdy 1 maja 2004 r. wchodziliśmy do "Europy" wymusiła ona, by pierwsze fundusze od niej przeznaczono na walkę
z korupcją - m.in. celnicy mieli mieć obowiązkowo przyznany dodatek antykorupcyjny o wysokości 1000 EUR.
Wprawdzie kasę przekazano nad Wisłę ale celnicy nigdy jej nie otrzymali. "Korupcja" była szybsza ...
Siła znajomości jest wprost proporcjonalna do wysokości stołka, kolejna próba "integracji" środowiskbo własnie kumpel z Policji powiedział mi że celnicy więcej zarabiaja bo mają dodatek antykorupcyjny, który zajeb*** policjantom
no to wiedza kumpla odpowiada stereotypom o policjantach...bo własnie kumpel z Policji powiedział mi że celnicy więcej zarabiaja bo mają dodatek antykorupcyjny, który zajeb*** policjantom
a jakie sa stereotypy celnikow o polucjantach? jeden umie czytac a drugi pisac?no to wiedza kumpla odpowiada stereotypom o policjantach...
To już nie te czasy - głupich milicjantów już nie ma - podobnie, jak złodziei i łapówkarzy celnikówa jakie sa stereotypy celnikow o polucjantach? jeden umie czytac a drugi pisac?
Zamiast dodatku antykorupcyjnego mamy tylko okresowo szkolenia antykorupcyjne.bo własnie kumpel z Policji powiedział mi że celnicy więcej zarabiaja bo mają dodatek antykorupcyjny, który zajeb*** policjantom
w policji na starcie 3500 zl po szkolce, w SCS 3100-3200 zl choc zalezy to tez od izby bo na wschodzie gorzej, ale nie jest to przepasc, plus podwyzki w scs przez najblizsze dwa lataZamiast dodatku antykorupcyjnego mamy tylko okresowo szkolenia antykorupcyjne.
Jasne, że celnik z dużym stażem zarobi (zwykle) więcej od młodego policjanta, ale na starcie w Policji jest dużo lepiej pod względem finansowym.
Trzeba porównywać funkcjonariuszy na podobnym etapie kariery zawodowej.
Jakoś bardziej wierzę w waloryzację emerytury niż w te podwyżkiw policji na starcie 3500 zl po szkolce, w SCS 3100-3200 zl choc zalezy to tez od izby bo na wschodzie gorzej, ale nie jest to przepasc, plus podwyzki w scs przez najblizsze dwa lata
"Tarnowianin" dobrze pisze... przez najbliższe dwa lata (2022,2023 próby odmrożenia) i 2024 podwyżka "bazówki" do minimalnej.Jakoś bardziej wierzę w waloryzację emerytury niż w te podwyżki
przecierz jest program modernizacji KAS na lata 2020-2022 i sa tam zagwarantowane podwyzki, o ile dobrze wiem na razie nikt tego nie wycofal z milosciwie nam panujacychJakoś bardziej wierzę w waloryzację emerytury niż w te podwyżki
Nadzieja umiera ostatniaprzecierz jest program modernizacji KAS na lata 2020-2022 i sa tam zagwarantowane podwyzki, o ile dobrze wiem na razie nikt tego nie wycofal z milosciwie nam panujacych
Ostatni Mohikanin , na ten moment to większość opanowanych się leczy, zdrowiaprzecierz jest program modernizacji KAS na lata 2020-2022 i sa tam zagwarantowane podwyzki, o ile dobrze wiem na razie nikt tego nie wycofal z milosciwie nam panujacych
w 2020 byly podwyzki marne bo marne ale moze w tym roku tez cos skapnie...Ostatni Mohikanin , na ten moment to większość opanowanych się leczy, zdrowia
Już poinformowali że podwyżek nie będą mogli zrealizować. Kolejna nasza ofiara...przecierz jest program modernizacji KAS na lata 2020-2022 i sa tam zagwarantowane podwyzki, o ile dobrze wiem na razie nikt tego nie wycofal z milosciwie nam panujacych
i jeszcze w kwestii ofiar (LloZ)....Top Girls.......dla "szefowej"Ostatni Mohikanin , na ten moment to większość opanowanych się leczy, zdrowia
Szefowa w wywiadzie oświadczyła, że niestety planowane podwyżki nie zostana zrealizowane.przecierz jest program modernizacji KAS na lata 2020-2022 i sa tam zagwarantowane podwyzki, o ile dobrze wiem na razie nikt tego nie wycofal z milosciwie nam panujacych
Który wywiad...? Co do tej realizacji to jakby niekoniecznie...Szefowa w wywiadzie oświadczyła, że niestety planowane podwyżki nie zostana zrealizowane.
Który wywiad...? Co do tej realizacji to jakby niekoniecznie...