Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
KODEKS PRACYDo działu Kadr jednej z Izb Celnych przychodzi reprezentacja funkcjonariuszy, którzy przy otrzymaniu stopnia wynikającego z punktacji złożyła w/g przedstawionego przez ZZ Celnicy.pl oświadczenie iż nie zgadza się z kryterium mianowania (jest to tydzień po otrzymaniu propozycji stopnia wynikającego z punktacji zaproponowanej przez DIC), w/w osoby chcą dowiedzieć się na jakim etapie są ich i innych pisma dotyczące powyższej kwestii. Panie z kadr wyśmiały te osoby informując przy tym iż nikt nikomu na siłę nie każe przyjąć propozycji pana dyrektora a ich pisma i odwołania leżą sobie w aktach osobowych BEZ ROZPATRZENIA !!!
Powodzenia w dalszych działaniach ...... gdzie były ZZ przy tworzeniu ustawy !!!
co ty czlowieku za glupoty wypisujesz??? w psychologa sie bawisz i analizujesz moją budowę zdań????byc moze do pana Slawka mi bardzo daleko i absolutnie nie w glowie mi aby go obrazac!!!!tylko pisze to co usłyszalem od przelozonych w trakcie otrzymania nominacji"ze wieloletnie doswiadczenie,nie jest dla dyrektora zadnym kryterium!!!" o to mi chodzilo,więc niestety ale budzi moje wątpliwosci jak potoczy sie sprawa dalszego odwolania,tyle i mysle ze pan slawek nie potrzebauje takich zaceklych adwokatow,bo ja go nie zamierzam obrazac!!!przeczytaj swój wpis z wątku gdzie podpisałeś się "stary clorz...", potem przeczytaj swój wpis z niniejszego tematu jako świeżo zarejestrowany użytkownik "unknown007".
czy są jakieś różnice w treści ? po prostu trollujesz i powielasz pod różnymi nickami swoje "westchnienia i rozterki".
jednak jak na poważny / 20-letni / staż pracy to:
1.albo miesza ci się meritum sprawy co niezbyt dobrze świadczy o twojej znajomości problemu i biegłości w myśleniu
lub do czego bardziej się skłaniam
2.usiłujesz siać dezinformację i torpedować inicjatywę pod pretekstem twojego "zatroskania" problemem mianowań.
za tym drugim przemawia język i technika ad personam, której używasz.
np.
... i co dalej ???
.... i co z tego ????
...po co te wzory odwołań ????
...po co jeszcze ludziom dawać nadzieję i mącić w głowach ???
...za pośrednictwem dyrektora ??? szef nie wie ze takie rzeczy się dzieją ??? i co ???
tylko teraz na zasadzie bałagan i zebrania prosić aby dyrektorzy to wszystko odkręcali ???
kto będzie dla nich pracował ???
wiec jesli do tej pory nie umioeliscie tego zlatwic jak na lezy,to dajcie sobie spokoj i nie blagajcie bo to psu na bude!!!!
a moze od razu piszmy do trybunalu praw czlowieka????co????
bo tutaj nie zwolujemy kompletnie nic,tylko niezdrowe emocje i złudne nadzieje!!!!!
po tylu latach takiego g...... sie doczekac,poprostu pięknie,,,,dziekujemy panie Sławku!!!!!
Panie Unknown007 nie ośmieszaj się, umiemy czytać i z całą pewnością takim jak Pan możemy podziękować za stan obecny. biedne, pokrzywdzone biedactwo.
Siwy jest dla Pana poza zasięgiem. Różnica klasy.
Personalne ataki wobec Siwego w tych wypocinach to po prostu świadectwo, że nie piszesz tego bezinteresownie.