Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na tym forum widać skuteczność manipulacji. "Jak chcesz wygrać negocjacje to najlepiej skłóć ze sobą twoich przeciwników" i o tej jednej z głównych zasad, nie zapomina minister negocjator B. Jest nas kilkanaście tysięcy, na tym forum wypowiada się kilkunastu? kilkudziesięciu? a pozostali? Jakoś to będzie? Wcześniej napisałem, że na przekształceniach również zyskają jednostki "którym inni nie daliby złamanego szeląga", ustawa weszła w życie i tego nie zmienimy, teraz należ skupić się na wartościowaniu aby 90% funkcjonariuszy nie zakwalifikowano pod C3 - "nieskompilowane czynności powtarzalne"
w jaki sposob ty kreujesz rzeczywistość..a ja rozumiem że co nic nie robie...
Cytat z pisma Szefa Służby Celnej:"....Pod uwage będzie brane pełnienie stanowiska w dniu wejścia w zycie ustawy, co zostało potwierdzone przez opinię prawna wydana prze departament prawny MF...."
Czy ZZ są w posiadaniu tej opinii. jak to możliwe że będzie brane "w dniu wejścia w życie"-jeżeli w ustawie jest czarno na białym "... przed dniem wejścia ustawy w życie..."
...
Przecież w ustawie wyraźnie pisze ... !!!!!!!!!
wielka prośba , bo ja też jestem poza dostępemw dniu dzisiejszym na stronach corinti umieszcone zostały zasady mianowania na stopnie służbowe wraz z pismem do dyrektorów.