...
Zostaliśmy zatrudnienia na podstawie aktu mianowania
...
Szanowny @angel81 !
Piszesz o "planie B"; o ustępstwach; o negocjacjach; o kompromisie - tak, jakby nikt inny nie "wpadł" na taki pomysł,
jakby ZG nie wiedział o istnieniu tych pojęć i nie był do czegoś podobnego przygotowany.
Toż człowieku, są to sprawy oczywiste, naturalna kolej rzeczy, a kompromis z samej definicji polega na ustępstwach,
więc o co Ci kaman ??
Nikomu się nie przysłużysz,
także sobie, wypisując na Forum do czegóż to TY byłbyś zdolny i do jakiego miejsca
TY byłbyś gotów "odpuścić".
Negocjatorzy muszą korygować na bieżąco, w każdej sytuacji wiele elementów (zależnie od sytuacji "dociskać"/"odpuszczać),
nie są więc możliwe negocjacje "korespondencyjne" !!
Wybacz, ale tego rodzaju przemyślenia, które prezentujesz, to niestety "krecia robota" i wybijanie argumentów NAM,
z jednoczesnym upominkiem w argumentach dla "tamtej" strony. UWAGA !! Nie zarzucam Ci żadnej premedytacji
czy też chęci świadomego Nam szkodzenia, ale jeśli jesteś tego nieświadomy, to ktoś musi Cię "oświecić" i wyrzec wprost
- Twoje słowa szkodzą mnie, szkodzą Tobie, szkodzą każdemu z Nas - Funkcjonariuszy SC !!
Głównie nie rozumiem absolutnie Twojego twierdzenia o "okazaniu słabości ZZ" - zwłaszcza, że właśnie dla takich -
nieświadomych jak Ty - Sławek został sprowokowany do wyjaśnienia "zawieszenia" i uczynił to jasno! Gdybym to ja,
bądź ktokolwiek inny o podobnie marnej pozycji, próbował wprost wypowiedzieć, zostałby na Forum zlinczowany,
a Ty mógłbyś tego nie przyjąć i kłócić się w nieskończoność.
Proszę więc, wręcz apeluję - wymaż ze swoich ostatnich postów; wszystkie niesprawiedliwe stwierdzenia, a zwłaszcza
"wskazówki" dotyczące Twojego wyobrażenia granicy negocjacji i nie "podpowiadaj" już więcej "nie-swojej" stronie ...
ps
Moją prośbę o zaniechanie umieszczania na Forum "podpowiedzi" do ewentualnych negocjacji kieruję do wszystkich.