WIADOMOŚĆ Z NEGOCJACJI WTOREK 29 Styczeń

Straż Graniczna dostała uprawnienia to dostaniecie 0 zł i zwolnienia z powodu braku zaufania szefa.

ale jakie 500zł nam dzadzą skoro było to już wcześniej zagwarantowane!!! Nie dajmy się wych....ć? (a ta koferencja jedno pośmiewisko)

na tvn 24 powiedzieli ze rzad wyplaci kase ale jak celnicy przestana protestowac a o emeryturach dalej cisza

KPINA

KPINA
Propozycja rzadu to kpinia...
- rząd proponuje aby awanse były co nie dłużej niż piec lat a nie wcześniej niż 2 lata, EFEKT? nagradzanie nierobów "czy sie robi czy sie leży tyle samo sie należy" !!!
W tłumaczeniu przez pierwsze 2 lata NIC nie rob!, potem tez nic nie rob i tak dostaniesz. bo jak NIC nie robisz to błędu nie popełnisz...

"prawie jak mundurowe" znów przydupasy dyrektora dostana przydział z latami pracy x2. a reszta do śmierci.

o podziale śmiesznych 500zl ani słowa. (efekt znów przydupasy dostana najwięcej a ich frekwencja w pracy 100%!!!)

Zapraszam do IC gdynia sprawdzić kto był w pracy w ostanie dni, głównie przy dyrekcji....
tylko proszę nie uogolniac, tez pracuje w IC Gdynia, popieram was czynnie (2x UZ +urlop do lutego) ale i tak wiem ze nic nie otrzymam bo "najpierw oni potem ja..."

Kilka faktów
- mam studia skończone, prowadzę samodzielne stanowisko, wszyscy są ze mnie zadowoleni. Efekt:
- zostałem pominięty podczas nagrody półrocznej, "karpiowego" i nie dostane trzynastki ...
ARGUMENT:? bo krótko pracuje.
ogólnie złożyłem prośbę o opinie...
p.s ja wiem ze wielu osoba potrzeba lat aby cokolwiek zrozumieć ale ja podszedłem do pracy prawidłowo i posiadam już naprawdę duże umiejętności.
i ostatnie zarabiam 1150zł netto.
Pozdrawiam.

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Kacper napisał:
Anonymous napisał:
Straż Graniczna dostała uprawnienia to dostaniecie 0 zł i zwolnienia z powodu braku zaufania szefa.

do podnoszenia szlabanu baranie!!!!!!!!!!!!!!!!
i sprawdzania plomb

Ten "baranek" to bardzo sympatyczne! Ale i tak wam krwi napsułem

Zapominałem podziekować za wykrzykniki. Pa

Życzę wam żebyście 100 lat dożyli żebyście się chociaż 3 lata emeryturą cieszyli. Na ten Nowy Rok

Kto od was przechodzi na koordynatora do SG. Wpisujcie nazwiska (ochrona danych osobowych)

Re: KPINA

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
KPINA
i ostatnie zarabiam 1150zł netto.
Pozdrawiam.

To idź jeździć tirem dostaniesz 3000 - 4000 netto na miesiąc.

Procowalem w sektorze prywatnym przyszedłem do budżetówki bo mailem dość chorych godzin pracy czasto po 15h na dobe....
Ja przychodziłem był projekt KAS = 3x 1150(3450 brutto)....
(nie chwale KAS ale ten kas mail mi dawać 100% więcej.)

LUDZIE nie wierzyc w żadne plotki !
jest przerwa , trzeba czekać na wspólny komunikat [/u][/b]

.

ludzie, jeszcze nie pieniedzy, a wy juz sie o nie kłócicie. taka to jednośc jest w SC. Wysłalismy Siwego do MF, to dajmy mu sznase, nie piszcie tych głupot, bo mam wrazenie że w Sc pracuje banda debili. pls

Back
Do góry