G
Guest
Gość
Zapomnijcie o emeryturach
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous napisał:Zapomnijcie o emeryturach
potwierzdził tylko, na zadane pytanie dziennikarki " czy celnicy będą traktowani jak słuzba mundurowa?" odp. "...,że ustawa modernizująca ma na zamiaru , aby SC była tak samo traktowana jak SG, bo przeciez pracuja ramię w ramię..."Anonymous napisał:Rostowski nie potwierdzil emerytur!!! A to przeciez sprawa NR 1 do negocjacji w MF! Nie poddawac tej sprawy! Siwy + wszyscy inni w MF, walczcie o to!!!
to jest niezgodne z prawem sąd ma na to rok od czasu złożenia przez prokuratora do sąduAnonymous napisał:SĄ TEŻ SYTUACJE GDZIE OD MOMENTU PRZEDSTAWIENIA AKTU OSKARŻENIA MINEŁO 3 LATA A SPRAWA NIE ROZPOCZELA SIĘ W SĄDZIE .
gosc napisał:potwierzdził tylko, na zadane pytanie dziennikarki " czy celnicy będą traktowani jak słuzba mundurowa?" odp. "...,że ustawa modernizująca ma na zamiaru , aby SC była tak samo traktowana jak SG, bo przeciez pracuja ramię w ramię..."Anonymous napisał:Rostowski nie potwierdzil emerytur!!! A to przeciez sprawa NR 1 do negocjacji w MF! Nie poddawac tej sprawy! Siwy + wszyscy inni w MF, walczcie o to!!!
Tak - potwierdzamAnonymous napisał:A powiedzcie mi co to znaczy że podwyżki będą zróżnicowane, czy młodsi f-sze dostaną mniej?
Anonymous napisał:słuchaj, ciebie już wszyscy mają dosyć jak widzą twój wpis to nawet nie czytają więc się nie wysilaj
Anonymous napisał:Będziemy zapieprzać do 65 roku. Jak dożyjemy!
Szkoda że tej statystyki Tusk nie zna, to może dałby nam uprawnienia emerytalne gdyż budżet na nas dużo nie stracizoll napisał:Anonymous napisał:Będziemy zapieprzać do 65 roku. Jak dożyjemy!
Celnik tak długo nie żyje....w rzepinie ci co poszli (udało im się!!!) na
emeryturę....juz w 90% odeszli do nieba.
Anonymous drogi kolego to anonim i taki zapis jest przy każdym "gościu"Anonymous napisał:Anonymous - nie czytać jego wypocin, znudzony dyrektor
Anonymous napisał:ZATRZYMALI SIWEGO !!! PODOBNO BYL ZAMIESZANY W AFRER GRUNTOWĄ !!! ROZMOWY ZERWANO
A FOLTA OKAZALA SIE ŹRÓDŁEM PRZECIEKU
no co tyAnonymous napisał:A powiedzcie mi co to znaczy że podwyżki będą zróżnicowane, czy młodsi f-sze dostaną mniej?