G
Guest
Gość
dyrektorzy i naczelnicy po 0, a kierownicy OC po 20 PLN, reszta do podziału......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ty skąd wiesz?Anonymous napisał:no co tyAnonymous napisał:A powiedzcie mi co to znaczy że podwyżki będą zróżnicowane, czy młodsi f-sze dostaną mniej?
wlasnie dostana WIECEJ !!!
Uwaga bo to zaraźliweAnonymous napisał:SIWY WALCZ O 1500ZŁ - MI SIE JUŻ NIE CHCE PRACOWAĆ WOLE STRAJKOWAĆ
Anonymous napisał:dyrektorzy i naczelnicy po 0, a kierownicy OC po 20 PLN, reszta do podziału......
Anonymous napisał:Straż Graniczna dostała uprawnienia to dostaniecie 0 zł i zwolnienia z powodu braku zaufania szefa.
i sprawdzania plombKacper napisał:Anonymous napisał:Straż Graniczna dostała uprawnienia to dostaniecie 0 zł i zwolnienia z powodu braku zaufania szefa.
do podnoszenia szlabanu baranie!!!!!!!!!!!!!!!!
Anonymous napisał:i sprawdzania plombKacper napisał:Anonymous napisał:Straż Graniczna dostała uprawnienia to dostaniecie 0 zł i zwolnienia z powodu braku zaufania szefa.
Anonymous napisał:Anonymous napisał:i sprawdzania plombKacper napisał:Anonymous napisał:Straż Graniczna dostała uprawnienia to dostaniecie 0 zł i zwolnienia z powodu braku zaufania szefa.
Ten "baranek" to bardzo sympatyczne! Ale i tak wam krwi napsułem
Anonymous napisał:KPINA
i ostatnie zarabiam 1150zł netto.
Pozdrawiam.
Anonymous napisał:Anonymous napisał:Anonymous napisał:i sprawdzania plombKacper napisał:Anonymous napisał:Straż Graniczna dostała uprawnienia to dostaniecie 0 zł i zwolnienia z powodu braku zaufania szefa.
Ten "baranek" to bardzo sympatyczne! Ale i tak wam krwi napsułem
Zapominałem podziekować za wykrzykniki. Pa
Anonymous napisał:Anonymous napisał:KPINA
i ostatnie zarabiam 1150zł netto.
Pozdrawiam.
To idź jeździć tirem dostaniesz 3000 - 4000 netto na miesiąc.