WIADOMOŚĆ Z NEGOCJACJI WTOREK 29 Styczeń

ale jakie 500zł nam dzadzą skoro było to już wcześniej zagwarantowane!!! Nie dajmy się wych....ć? (a ta koferencja jedno pośmiewisko)

KPINA

KPINA
Propozycja rzadu to kpinia...
- rząd proponuje aby awanse były co nie dłużej niż piec lat a nie wcześniej niż 2 lata, EFEKT? nagradzanie nierobów "czy sie robi czy sie leży tyle samo sie należy" !!!
W tłumaczeniu przez pierwsze 2 lata NIC nie rob!, potem tez nic nie rob i tak dostaniesz. bo jak NIC nie robisz to błędu nie popełnisz...

"prawie jak mundurowe" znów przydupasy dyrektora dostana przydział z latami pracy x2. a reszta do śmierci.

o podziale śmiesznych 500zl ani słowa. (efekt znów przydupasy dostana najwięcej a ich frekwencja w pracy 100%!!!)

Zapraszam do IC gdynia sprawdzić kto był w pracy w ostanie dni, głównie przy dyrekcji....
tylko proszę nie uogolniac, tez pracuje w IC Gdynia, popieram was czynnie (2x UZ +urlop do lutego) ale i tak wiem ze nic nie otrzymam bo "najpierw oni potem ja..."

Kilka faktów
- mam studia skończone, prowadzę samodzielne stanowisko, wszyscy są ze mnie zadowoleni. Efekt:
- zostałem pominięty podczas nagrody półrocznej, "karpiowego" i nie dostane trzynastki ...
ARGUMENT:? bo krótko pracuje.
ogólnie złożyłem prośbę o opinie...
p.s ja wiem ze wielu osoba potrzeba lat aby cokolwiek zrozumieć ale ja podszedłem do pracy prawidłowo i posiadam już naprawdę duże umiejętności.
i ostatnie zarabiam 1150zł netto.
Pozdrawiam.

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Kacper napisał:
Anonymous napisał:
Straż Graniczna dostała uprawnienia to dostaniecie 0 zł i zwolnienia z powodu braku zaufania szefa.

do podnoszenia szlabanu baranie!!!!!!!!!!!!!!!!
i sprawdzania plomb

Ten "baranek" to bardzo sympatyczne! Ale i tak wam krwi napsułem

Zapominałem podziekować za wykrzykniki. Pa

Życzę wam żebyście 100 lat dożyli żebyście się chociaż 3 lata emeryturą cieszyli. Na ten Nowy Rok

Re: KPINA

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
KPINA
i ostatnie zarabiam 1150zł netto.
Pozdrawiam.

To idź jeździć tirem dostaniesz 3000 - 4000 netto na miesiąc.

Procowalem w sektorze prywatnym przyszedłem do budżetówki bo mailem dość chorych godzin pracy czasto po 15h na dobe....
Ja przychodziłem był projekt KAS = 3x 1150(3450 brutto)....
(nie chwale KAS ale ten kas mail mi dawać 100% więcej.)

.

ludzie, jeszcze nie pieniedzy, a wy juz sie o nie kłócicie. taka to jednośc jest w SC. Wysłalismy Siwego do MF, to dajmy mu sznase, nie piszcie tych głupot, bo mam wrazenie że w Sc pracuje banda debili. pls

Back
Do góry