WIADOMOŚĆ Z NEGOCJACJI WTOREK 29 Styczeń

Sławek nic nie powie oprócz tego, że protest trwa nadal. Obie strony uzgodniły, że nie będą się wypowiadały na temat stanu rozmów.

:evil: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :!: :?: :evil: :twisted: :?: :!: :evil: :twisted:

komendat Główny SG - TVP INFO - SG nie chce i nie może zastąpić celników przy odprawach. Jeśli będzie potrzeba pomocy przy technicznych sprawach...sprawdzanie kabin, plomb, itp. to są gotwi do pomocy.

Nie bójmy się tego rozporządzenia!!!! STRAJK!!!!!!

powinnismy pracowac i czekac na wyniki rozmow:) , nawet jesli to bedzie za tydzien.Jezeli naprawde nas oleja i wydymaja wtedy stajemy na maxa...

rząd zamkną buzie ZZ nic nie powiedzą takie zobowiazanie było pewnie wymuszone na celnikach negocjujących w MF ...rząd wziął celnych na przeczekanie...kpina rząd celnych ma w nosie!!!!!!!!!!!!

mlodyzoll napisał:
powinnismy pracowac i czekac na wyniki rozmow:) , nawet jesli to bedzie za tydzien.Jezeli naprawde nas oleja i wydymaja wtedy stajemy na maxa...

po części masz rację , ale znikną T A K I E korki , a tym samym nasze argumenty ,niestety
domagam się informacji !!! w którą stronę idziemy
potrzebny apel i informacja DLA LUDZI - DLA NAS !!!

mlodyzoll napisał:

Widać że młody, oni mas dymają od dawna........Stoimy teraz .........

Panowie i Panie - zachowajmy spokój. SG - jak powiedział sam komendant główny nie jest w stanie i nie chce włazić w nasze sprawy. Poczekajmy na koniec rozmów. Podobnie jak wy wszyscy jestem zbulwersowany hasłem rzuconym na forum : Rząd gardzi celnikami!!!!
Ja akurat choruję do końca miesiąca więc wiem, że niektórzy z nas nie mogą nie pójść jutro do pracy - ale pracować mogą w takim tempie jak chcą - nikt im nie każe się spieszyć - w końcu cała sprawa zaczęła się w tamtym roku od maksymalnej skrupulatności przy odprawach. A jeśli się potwierdzi to, co tu koledzy piszą - uzgadniamy wspólnie jeden termin i stajemy ponownie - ale wszyscy !!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam - medycki

Rząd ma dostęp do mediow, gdzie trąbia że ruch odbywa sie coraz bardzoej płynnie. A nas nikt nie pyta o zdanie, nas szarysz pracowników, nikt nie stra sie dotrzeć do nas. Rząd wymógł na negocjatorach, żeby siedzieli cicho, żeby nie powiedzieli - np, w życie nam nie dadzą emerutyr, siedzcie w domu dalej - ale MY TO WIEMY i PROTEST MUSI TRWAĆ NADAL DO KOŃCA NEGOCJACJI

Back
Do góry