WIADOMOŚĆ Z NEGOCJACJI WTOREK 29 Styczeń

mlodyzoll napisał:
powinnismy pracowac i czekac na wyniki rozmow:) , nawet jesli to bedzie za tydzien.Jezeli naprawde nas oleja i wydymaja wtedy stajemy na maxa...

tak jest panie dyrektorze, naczelniku, kierowniku
a tak naprawdę to nie pleć głupot teraz, albo nigdy !!!!!

jaki inny termin, albo tera ciągniemy dalej, albo możemy już iśc spać , a cały ten nasz protest to zjednoczenie możemy dzieciom w kategorii największe niepowodzenie swoich rodziców opowiadać

lulek napisał:
Panowie i Panie - zachowajmy spokój. SG - jak powiedział sam komendant główny nie jest w stanie i nie chce włazić w nasze sprawy. Poczekajmy na koniec rozmów. Podobnie jak wy wszyscy jestem zbulwersowany hasłem rzuconym na forum : Rząd gardzi celnikami!!!!
Ja akurat choruję do końca miesiąca więc wiem, że niektórzy z nas nie mogą nie pójść jutro do pracy - ale pracować mogą w takim tempie jak chcą - nikt im nie każe się spieszyć - w końcu cała sprawa zaczęła się w tamtym roku od maksymalnej skrupulatności przy odprawach. A jeśli się potwierdzi to, co tu koledzy piszą - uzgadniamy wspólnie jeden termin i stajemy ponownie - ale wszyscy !!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam - medycki
też dobre , ale trzeba to koordynować
musi być INFORMACJA

Krew mnie zalała, choć wiem, że nie znam szczegółów. Dlatego czekam na wytyczne od Sławka i PB, bo mnie strzeli i do końca lutego będę chory, choć reprezentuję wew. referat uc.

Protestujemy

Jaki inny termin protestu? Co za bzdury! Większość z nas nie będzie miała urlopów na żądanie. Jeżeli będziemy chcieli ponownie protestować to znowu trzeba będzie trzymać co najmniej tydzień, żeby utworzyły się kolejki, żeby zauważono ten protest. I znowu będziemy niedobrymi celnikami bo tak męczymy kierowców.

Szlag mnie trafił - przedłużam zwolnienie do połowy lutego - już teraz, bo ile razy mogę chodzić do tego "biednego" lekarza?

kurw.... mać///
do przewidzenia że jak chlpy na wsch.popuszcza to rząd nas oleje!!!!

trwamy dalej..trzeba mieć siłe!!!!

chca nas wziąść na przetrzymanie...

myliłem się wczoraj mówiąc że powinniśmy zaufać w deklaracje premierasledzę to wszystko dzisiaj i dochodzę do wnisku że zabieramy chłopakom w warszawie kij z ręki chociaż i tak "poszli z kijem na karabiny" a MF to widzi i pomału nas olewa

INFO

Uwaga
Oficjalna wiadomość z MF
- negocjacje zostają przełożone do jutra do godz. 10:00
Nasi przedstawiciele mówią że nie ma tragedii , rokowania są optymistycze.
Jutro nowe wiadomości
godz 20:54
Dobranoc

My spać a granica wie co ma robić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SG w życiu nie przejmie naszych obowiązków z wielu względów i myślę, że jutro będzie okazja wychylić za nasze zwycięstwto ( w końcu jak długo można być abstynentem hi h).

Przede wszystkim przestańcie biadolić i narzekać - wszyscy czekamy na wpisy kolegi o nicku INFO ( z tymi kuleczkami :) ) bo jak widzę on póki co ma najświezsze informacje - a tymczasem ustalenia są takie - kto nie może jutro zostać w domu niech idzie ale niech będzie skrupulatny aż do bólu przy odprawach - tym sposobem kolejki jeszcze chwilę postoją, a jak jutro od pana Siwego dowiemy się że rząd spaprał sprawę - wiadomo co robić.
Pozdrawiam i życzę więcej spokoju i opanowania - medycki

Back
Do góry