WIADOMOŚĆ Z NEGOCJACJI WTOREK 29 Styczeń

Anonymous napisał:
każdy ma swój prywatny login!!!! i nie może go udostępniać!!!
Skad ma login? I tłuczek? Od swojego kochanego dyra. Który to samo bez słowa protestu da strażakom, szczególnie mając podstawę w formie rozporządzenia MF i telefonu z poleceniem.

Anonymous napisał:
Skad ma login? I tłuczek? Od swojego kochanego dyra. Który to samo bez słowa protestu da strażakom, szczególnie mając podstawę w formie rozporządzenia MF i telefonu z poleceniem.

no jasne...a Ty jak dostaniesz kluczyki do samochodu to będziesz zaraz umiał jeździć

Skad ma login? I tłuczek? Od swojego kochanego dyra

Buhahaha, i co ? Dyrektorzy maja WOPkom dawac kolki ? Jaasssneeee......

Chociaz z drugiej strony fajne by to bylo. Dac im po kilka odpraw, a potem niech KW by to sprawdzila. Najlepiej takiego WOPka posadzic wtedy na jakies kolejowe i niech klepnie odprawke na kilkaset tysiecy naleznosci z VATu i oplat antydumpingowych za jakies nawozy . Albo za "potencjalne" towary podwojnego zastosowania ;-)) :lol:

to długo wytrzymałes ja włączyłem bajki dla dzieci jak tylko usłyszałem nazwisko. i wiecie co to jest mniej stresujące. polecam dla relaksu boomerang :lol:

Negocjacje trwają już 7 godzin. Wszelkie pojawiające się informacje o ich przebiegu to spekulacje.

Czekamy na oficjalny komunikat

PROTEST TRWA

ZbujMadej napisał:
Skad ma login? I tłuczek? Od swojego kochanego dyra

Buhahaha, i co ? Dyrektorzy maja WOPkom dawac kolki ? Jaasssneeee......

Chociaz z drugiej strony fajne by to bylo. Dac im po kilka odpraw, a potem niech KW by to sprawdzila. Najlepiej takiego WOPka posadzic wtedy na jakies kolejowe i niech klepnie odprawke na kilkaset tysiecy naleznosci z VATu i oplat antydumpingowych za jakies nawozy . Albo za "potencjalne" towary podwojnego zastosowania ;-)) :lol:
Nie używaj słów których żaden Wopek nie zrozumie

Ludzie to rozporządzenie to wielka ściema, czy nikt tego nie widzi? No czyba że znowu wróciły rozporządzenia z mocą ustawy hehe

Anonymous napisał:
Ludzie to rozporządzenie to wielka ściema, czy nikt tego nie widzi? No czyba że znowu wróciły rozporządzenia z mocą ustawy hehe
Kolego a ile wydaliśmy decyzji administracyjnych które później SN uwalił bo przepisy były niekonstytucyjne - samochody (rejestracja przed pierwszą rejestracją w kraju) oleje opałowe (sprzedaż przez dystrybutor) Starczy?

nie wiem czy wiecie ale z rozmów całe g... nic nie ustalili straciliśmy pozycję odprawy ruszyły i już niechcą z nami za bardzo rozmawiać upierają się przy swoich warunkach. podziękujmy tym którzy pracują wyrobili nas i jutro jak się obudzimy to nie dziwmy się że mamy rękę w nocniku

rany

Ludzie co wy pie....cie o tym rozporządzeniu dla SG...., a któryś z was zastanowił się jakie są zasady legislacji, a co mieli im wpisać..... sprawdzanie plomb........ No trochę rozumu i powagi, od takie rozporządzenia świat w cle się jeszcze nie zawali......
A co do ewentualnych emerytur mundurowych, to należą się one wszystkim tak samo jak w Policji i innych służbach...... Nie dzielcie ludzi, ja pracowałem na oddziale, pracowałem w UC i pracuje w IC i co mi się nie należy, a te wszystkie nocki na granicy, to już się nie liczy.... a niedoetatyzowanie w izba i kosmiczne ilości spraw przypadających na jednego funkcjinariusza to pryszcz..... trochę szacunku dla innych.... a zadaliście sobie pytanie czy objęcie tylko części funkcjonariuszy systemem emerytur mundurowych byłoby konstytucyjne??? Ludzie zanim zaczniecie wypisywać bzdury zapraszam do literatury prawniczej to nie boli tylko trzeba poświęcić temu odrobinę czasu......
Natomiast odnośnie wyników negocjacji to może poczekajmy wszyscy na oficjalny komunikat, bo te dyskusje nas kompromitują.....
I żeby nie było protestuję tak samo jak inni i też wiele rzeczy denerwuje mnie w naszej służbie.....
i na koniec, jeżeli będą jakieś pieniądze na podwyżki to wszyscy powinni dostać po równo (i nie jestem w grupie uprzywilejwanych finansowo funkcjonariuszy) - proszę o odrobiną pokory i rozumu......

wiadomośc potwierdzona na 100 % rozmowy przełożone na jutro chcą nas przetrzymać. kto w nocy idzie na zmianę ja na pewno nie

Back
Do góry