W obronie Sławka

Ja wysłałam już kilka maili i będą wysyłać nadal. Tekst "jożina z bażin" jest istotnie dobry. Może warto istotnie dołączyć i wysyłać.

Uff.
Uporałam się ze wszystkimi posłami.
Nie wiem jak inne poczty, ale do Gmaila można skopiować posłów np. z całego regionu i po usunięciu średników i drobnych korektach w kilku adresach - wysłać do kilkudziesięciu skrzynek jednocześnie.

Shazza - dobra jesteś :) Od jutra również wysyłamy, oprócz formy elektronicznej do:
1) Bronisław Komorowski Prezydent Rzeczypospolitej Polskiej, Kancelaria Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej, ul. Wiejska 10, 00-902 Warszawa;
2) Premier Donald Tusk
Kancelaria Prezesa Rady Ministrów, Al. Ujazdowskie 1/3, 00-583 Warszawa;
3) Ryszard Kalisz Przewodniczący Komisji Sprawiedliwości i Praw Człowieka Sejmu RP, ul. Wiejska 4/6/8, 00-902 Warszawa;
4) Andrzej Seremet Prokurator Generalny, ul Barska 28/30, 02-315 Warszawa;
5) Polskie Radio SA - Redakcja Łączności ze słuchaczami, Al. Niepodległości 77/85, 00-977 Warszawa.

Właśnie wybieram się na pocztę, aby nadać 5 przesyłek papierowych.
Jak inni ???????????????????

Przyłączcie się...........

Ja właśnie przygotowałem 5 przesyłek papierowych - jutro z rana wysyłam.

Przyłączcie się !!!
Pamiętajmy, że Związek i Sławek przede wszystkim, potrzebują teraz największej pomocy i solidarności z naszej strony !!!

Ostatnia edycja:
Ludzie wspomagajmy Sławka. Nie oszukujmy się, przecież tą dyscyplinarką chcą się go pozbyć ze Służby. Nie pozwólmy na to. Czy tylko umiemy korzystać z czyjejś pomocy? Nic od siebie ? Teraz jest sprawdzian dla nas. Ile osób korzystało z zamieszczanych wzorów pism, pozwów, odwołań itd. Teraz jest czas i potrzeba aby docenić pracę Sławka i związku, bo przecież dla kogo oni to robili ? Kto z tego korzystał ? MYYYYYYYYY ! ale czy tylko 5 lub 6 osób?

wpisujcie się kto już wysłał

Do aquirre
Jako doświadczony w prowadzeniu akcji PAGON może mógłbyś coś zadziałać, aby ta Akcja ruszyła całą parą ?

drobna uwaga

zgłosiłem pomysł Akcji Pagon.
nie prowadziłem jej inaczej niż poprzez wpisy na forum.
zdecydowały decyzje indywidualne każdego z osobna.
to pozytywny znak.

-------------------------------
Celniku !
Podnieś głowę !
ZADEKLARUJ SIĘ

Racja, zgłosiłeś świetny pomysł "Akcja Pagon" i potrafiłeś skutecznie przypominać o trwaniu akcji.
Pozdrawiam

Sławku, nie pękaj to oni pękają. Słabość tej niby służby objawia się w aktach desperacji jakiegoś tam niedouczonego naczelniczyny p.o. oficjera von Nogaja czy jak mu tam, który ma moment historyczny bycia Twoim przełożonym, a który jak nieogolonego kopną w d. dopisze sobie do życiorysu, byłem twórcą Tych związków bo ja ich wychowałem. Wal, tych palantów i rób swoje. To oni nie dostaną nagród np. dyplomu, czy bardzo Ci zależy aby Twój przełożony nie dostał awansu? Tak trzymaj. Jazda bez trzymanki jeszcze przed Tobą.

witam
wysłałem oświadczenie związku pocztą elektroniczną do kilkunastu posłów. Jutro dalsza część. Pamiętajmy kropla drąży skałę.

Świetna myśl, zastanawiałam się nad Rzeczpospolitą. Może faktycznie dodatkowo, wysyłajmy też do gazet.

Celniku !
Podnieś głowę !
ZADEKLARUJ SIĘ

Pocztą elektroniczną powysyłałem. Darowizna na cele statutowe poszła. Dziś, zaraz po otwarciu okienka na poczcie pójdą pisma do Prezydenta, Premiera, Pana Kalisza, Prokuratora Gen. Polskiego Radia.
Działamy !!!
Celniku. Przyłącz się !!!

Zrobione. A jak u innych ? - proszę o info. Jeśli ktoś się boi lub (i) np. nie chce mu się, albo też ma jakiś inne "powody", że nie jest w tym momencie solidarny ze ZZ i Sławkiem to powiem tak: Chu... z tym wszystkim - potem nie płaczcie, że jest Wam źle !!!

Ostatnia edycja:
Zrobione. A jak u innych ? - proszę o info. Jeśli ktoś się boi lub (i) np. nie chce mu się, albo też ma jakiś inne "powody", że nie jest w tym momencie solidarny ze ZZ i Sławkiem to powiem tak: Chu... z tym wszystkim - potem nie płaczcie, że jest Wam źle !!!

I nie płaczcie też, że nieogolony koczkodan dyma, ru...a i rzeźbi Was na każdym kroku.

Ostatnia edycja:
Dzisiaj wpłata na konto związku poszła, wczoraj 5 kopert pod wskazane adresy. Jeszcze muszę do kilkunastu parlamentarzystów ponownie wysłać maile, bo przyszła informacja, że nie dotarły.
Kochani, a jak u was wygląda działanie w sprawie pomocy Sławkowi? Czy Ty i Ty już coś zrobiłeś w sprawie ? Sprawie, tak ważnej nie tylko dla Sławka, ale dla nas samych.

Celniku !
podnieś głowę!
zadeklaruj się!

Back
Do góry