Tusk przybywa do IC Biala Podlaska

• Thread starter Thread starter misiopysio
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
SPOTKANIE MA BYć TYLKO Z KIEROWNICTWEM SłUżB CELNYCH, A NASTęPNIE Z WOJEWODAMI. ROZPORZADZENIE MóWI O SZERSZYCH UPRAWNIENIACH STRAżY GRANICZNEJ. JAK KAZDY WIE JEST TO BUBEL PRAWNY ALE NIESTETY TAKIE BUBLE POTRAFIA MIEć SIłę PRZEBICIA. Straż Graniczna ma niby pomagać w odprawach celem (że tak powiem) przyuczenia do nowego zawodu. Chcą w ten sposób nas skłócić i pokazać, że jesteśmy niepotrzebni. Jak się mylę to odszczekam to szybko.... Ale raczej mi to nie grozi. (choć bardzo bym chciał nie mieć tej smutnej dla nas racji) Ale kierownictwo ma obiecane, że pozostana w strukturach SG dalej na stołkach :D :D ale nie wiedzą o wszystkim....

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Panowie i Panie jeśli w perspektywie tego co mówił Schetyna o rozporzadzeniu aby SG pomogło SC panowie z Białej nie zaprotestuja to jest poczatek końca SC

Ja też to czarno widzę. Ale jest okazja dla związkowców i nie tylko, aby to premierowi wygarnąć, że to są zagrywki poniżej pasa. Ja już na pewno na tego pana nie będę głosował.

Clorz

A w czym oni to niby mogą być tacy dobrzy? W kręceniu na szlabanie 1 sztangi fajek przez godzinę ?

Anonymous napisał:
MOżE NIE BEDZIE TAK źLE!!!!!
NASZ ZWIąZKOWIEC Z POROZUMIENIA BIAłOSTOCKIEGO PODOBNO BEDZIE NA SPOTKANIU Z PREMIEREM. SIEDZI WłAśNIE U NAS W BIAłEJ PODLASKIEJ. JEST TAK NAKRęCONY I WśCIEKłY, żE FOłTA Z SIWYM NIE DALI BY MU RADY HAHAHAHAHAHAAAA.
TAKI żARCIK.... .
TO DANIEL D. JESZCZE Z LUBLINA BO CHYBA GRANICA CZEKA NA NIEGO Z UTESKNIENIEM... NIE DAJE NIKOMU DOJSć DO GłOSU ....
:wink: :lol:
TO TAKI żARCIK MILI PAńSTWO.... DLA ROZłADOWANIA NAPIECIA.
JEST ZUPEłNIE ODWROTNIE.. JAK GO WIDZę TERAZ TO CHYBA BęDZIE PIERWSZYM FUNKCJONARIUSZEM, KTóREGO ZABIERZE KARETKA POGOTOWIA... BLADY I NIEPEWNY.
POZDRAWIAM IC BIAłA PODLASKA :lol:

Chyba masz rację gościu. Marnie wygląda ten chłopina. Chyba chory jest.... L-4 murowane. Ale, że miał siłe przyjśc do pracy dzisiaj??? jak on doszedł do budynku?? :?

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
MOżE NIE BEDZIE TAK źLE!!!!!
NASZ ZWIąZKOWIEC Z POROZUMIENIA BIAłOSTOCKIEGO PODOBNO BEDZIE NA SPOTKANIU Z PREMIEREM. SIEDZI WłAśNIE U NAS W BIAłEJ PODLASKIEJ. JEST TAK NAKRęCONY I WśCIEKłY, żE FOłTA Z SIWYM NIE DALI BY MU RADY HAHAHAHAHAHAAAA.
TAKI żARCIK.... .
TO DANIEL D. JESZCZE Z LUBLINA BO CHYBA GRANICA CZEKA NA NIEGO Z UTESKNIENIEM... NIE DAJE NIKOMU DOJSć DO GłOSU ....
:wink: :lol:
TO TAKI żARCIK MILI PAńSTWO.... DLA ROZłADOWANIA NAPIECIA.
JEST ZUPEłNIE ODWROTNIE.. JAK GO WIDZę TERAZ TO CHYBA BęDZIE PIERWSZYM FUNKCJONARIUSZEM, KTóREGO ZABIERZE KARETKA POGOTOWIA... BLADY I NIEPEWNY.
POZDRAWIAM IC BIAłA PODLASKA :lol:

Chyba masz rację gościu. Marnie wygląda ten chłopina. Chyba chory jest.... L-4 murowane. Ale, że miał siłe przyjśc do pracy dzisiaj??? jak on doszedł do budynku?? :?

moze jakis transparent, dodajmu mu otuchy - DD nie daj sie!!!!

Donio odgrywa przed kierowcami dobrą ciocię, ciekawe jaką rólkę odegra przed zesr...nymi dyrektorkami. upewniam się w przekonaniu, że Irlandia to piękny kraj, chyba pora go odwiedzić. Na dłużej.

może jednak Donio sie uzewnętrzni jakoś - pokaże kły obudzi sie w nim wojownik - może nie sprzeda sie za kierownika i parę groszy.

Spotkanie trwa, media są. Przewoźnicy okupują budynek.
BOR-owiki będą mieć co robić.
Tusk powie co ma do powiedzenia naczalstwo popuści w pampersy i zaraz po spotkaniu zacznie się łapanka nawet sprzątaczka z izby może sie przydać na granicy ;)

Anonymous napisał:
Tusk powie co ma do powiedzenia naczalstwo popuści w pampersy i zaraz po spotkaniu zacznie się łapanka nawet sprzątaczka z izby może sie przydać na granicy ;)
t:D:D:Do było świetne :D:D:D

MONETA napisał:
Anonymous napisał:
t:D:D:Do było świetne :D:D:D

buhahaha ...ale sie uśmiałem ...

kurna...co za ustawa modernizacyjna...
1. "zblizone" warunki do innych mundurowek - CO TO ZNACZY ???
2. ustawa ma nas "uwiazac", zeby wiecej "takich sytuacji nie bylo"...

pieknie, k***wa, pieknie...

a ze zwiazkami "to moze sobie porozmawiam", bo to swolocz a ja mam tu kwiat polskiego celnictwa - DYREKTOROW!

ZAUFAJCI MI, BLE,BLE,BLE- SŁOWA PREMIERA, A MY POSTARAMYSIE DO KOŃCA 2011 ROKU, A AJKA NAM SIE UDA TO WCZESNIEJ MOZE DO 2010 ZRÓWNAC NAS ZE SŁUZBA MUNDUROW,!!!!!!!!!! CO TO KU...A JEST, ZNÓW OBIECANKI CACANKI, AGŁUPIEMU RADOŚC. LUDZIE NIE DAJMY SIE ZNÓW OSZUKAĆ. TYLKO GWARANCJE NA PISMIE I TEN TEMIN REALIZACJI DO POPRAWKI. POZA TYM DZIŚ O 17.00 W CHEŁMIE JEST SPOTKANIE Z SSC, KTO MOZE NIECH WPADA. ZEBRANIE W GMACHU GŁÓWNYM W CHEŁMIE.

po tej konferncji sytaucja wg mnie wyglada tak :
- tylko my jako Służba Celna mozemy odparwic te samochody SG conajwzyej moze plomby sprawdzic ( nie jest mozliwe by weszli w nasze miejsce),
- premier wspomnial o platnych nadgodzinach zamiast wolnych dni w zamian ,
- moga jedynie prosic bysmy wrocili bo przynajmniej na chwile obecna jestesmy na granicy niezastapieni ,
- mowia tez o obostrzeniach dyscypliny by w przyszlosci do takich syucjaji juz nie doszlo ( wniosek z tego taki ze jesli teraz ten protest sie nie uda to mozemy zapomniec w przylosci o tej metodzie protestu),
- pozatym wszytko to o czym mowiono wczesniej 500 zl itp
- a no i apel by przestac chorowac,

Back
Do góry