K
kup-sprzedaj
Gość
allegro
licytujemy w dół -kto da mniej
licytujemy w dół -kto da mniej
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous napisał:Biała przygotujcie się na spotkanie z Tuskiem i może będziecie mieli okazję powiedzieć mu co faktycznie nas boli - począwszy od alokacji w 2003 roku, brak perspektyw, zatrzymania i ogólny marazm
i powiedzcie że siwy i zz czekaja w warszawie na niego ...a miał nie latać samolotem...Anonymous napisał:Biała przygotujcie się na spotkanie z Tuskiem i może będziecie mieli okazję powiedzieć mu co faktycznie nas boli - począwszy od alokacji w 2003 roku, brak perspektyw, zatrzymania i ogólny marazm
Anonymous napisał:co to k...wa jest!!!! Nasi czekaj po MF a ten jedzie do BP, po co sie pytam??
Silent Hunter napisał:A ja wiem kto dziś w Lublinie do pracy ze związkowców przyszedł. Daniel Dachno. On też pojechał na spotkanie z półTuskiem. Niestety... Kto go zna, wie dlaczego niestety.
Anonymous napisał:TUSK GARDZI KAZDA GRUPA ZAWODOWA W KRAJU: LEKARZE, NAUCZYCIELE, PIELEGNIARKI A TERAZ CELNICY
ja nie chcę tego nawet za darmokup-sprzedaj napisał:licytujemy w dół -kto da mniej
Dedykowane murzynce. To prawda.Anonymous napisał:a czy jest ktos ze związków???????
KTO NAS BEDZIE REPREZENTOWAŁŁ????
A PANOWIE NACZELNICY TO CO???? NIE SĄ W ZWIĄZKACH????NIE MAJA JEZYKA???
NIECH SIE ZACHOWAJĄ TERAZ TAK JAK POWINNI SIE ZACHOWAC JUZ DAWNO TEMU!!!!!
I PAMIETAJMY NACZELNIKIEM SIE BYWA........A LUDZIE SĄ PAMIETLIWI!!!!!!!!1
Anonymous napisał:Panowie i Panie jeśli w perspektywie tego co mówił Schetyna o rozporzadzeniu aby SG pomogło SC panowie z Białej nie zaprotestuja to jest poczatek końca SC
Anonymous napisał:Gdybyśmy wiedzieli wcześniej, mogliśmy powitać go osobiście, a może jeszcze zdążymy na koniec spotkania. Nie mogą reprezentować nas ludzie paraliżujący naszą pracę, a ich intencje mogą być polityczne.
Piszcie ile czasu zajmie wam jazda do BP ul. Północna 19.