Tusk przybywa do IC Biala Podlaska

• Thread starter Thread starter misiopysio
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
no i w TVN24 mowia ze nie bedzie spotkania w Wawie ze zwiazkami bo bylo w zeszlym tyg. dzis jada do bialej...hmm... znaczy nas olali chyba.

beda rozmowy w tygodniu a tymczasem mamy dac znac telefonicznie czy mailowo czy te "wypracowane" porozumienia nam pasują...

A JA POWIEM COś CO PEWNIE WSZYSTKICH ZASKOCZY.
WIEM Z PEWNYCH źRóDEł, żE JEDEN GOść Z ZARZąDU ZWIąZKóW ZAWODOWYCH IC BIAłA PODLASKA (CZYTAJ UC LUBLIN) PRZYSZEDł DZIś DO PRACY!!!
JEżELI TO PRAWDA TO NIC JUż NIE ROZUMIEM. PODAJCIE JEGO PERSONALIA ALBO ZAPRZECZCIE!!!!!!!!!!
POWIEM WIECEJ PONOć GOśC Z POROZUMIENIA BIAłOSTOCKIEGO..... :?: :shock: :shock: :shock: :oops: :oops: :oops:

Czytajta to ludkowie

Poczytajcie to. Pierwszy raz od paru dni ktoś opublikował coś w miarę rzeczowo. Niestety to tylko mały artykuł na onecie :|
ww(zamiast nawiasu wpiszcie trzecie "w").wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=5551&wid=9602530&rfbawp=1201514120.768

11:30, 28.01.2008 /TVN24, PAP
Dorohusk: granica odblokowana
WIELOKILOMETROWE KORKI PRZED PRZEJŚCIAMI GRANICZNYMI
PAP
Kierowcy oczekujący na odprawę przed przejściem granicznym z Ukrainą w Dorohusku zgodzili się odblokować drogę do granicy, ale tylko czasowo. W południe mają przybyć dodatkowi celnicy z Białej Podlaskiej, którzy zajmą się odprawą tirów. Obecnie w kolejce przed Dorohuskiem czeka około 1500 ciężarówek.

NIE DAJCIE SIE ZłAMAć. JUż tak niewiele i wygramy!!!!!!!!

A ja wiem kto dziś w Lublinie do pracy ze związkowców przyszedł. Daniel Dachno. On też pojechał na spotkanie z półTuskiem. Niestety... Kto go zna, wie dlaczego niestety.

MAM ROZWIAZANIE DLA PANA TUSKA ZEBY Z CALEJ SYTUACJI WYJSC Z TWARZA, NIECH RZAD OGLOSI ZE MA NOWA PROPOZYCJE DLA CELNIKOW, A W RZECZYWISTOSCI BEDZIE TO KSEROKOPIA POSTULATOW WSZYSTKICH ZW. ZAW SC (POCZAWSZY OD SIWEGO A SKONCZYWSZY NA FOLCIE I SMOLINSKIEJ) A SPOLECZENSTWO I TAK NIE BEDZIE WIEDZIALO DOKLADNIE O CO CHODZI... I KTO WYGRAL KTO PRZEGRAL.

Silent Hunter napisał:
A ja wiem kto dziś w Lublinie do pracy ze związkowców przyszedł. Daniel Dachno. On też pojechał na spotkanie z półTuskiem. Niestety... Kto go zna, wie dlaczego niestety.

no to nas wycyckali, znów

pan Dl i tak wystraszony a tu jeszcze bohater tematu jutro będzie chory a jak to poczyta to chyba ..... w gacie. ale może za to medal--- juz prawie byl albo awansik

Anonymous napisał:
MAM ROZWIAZANIE DLA PANA TUSKA ZEBY Z CALEJ SYTUACJI WYJSC Z TWARZA, NIECH RZAD OGLOSI ZE MA NOWA PROPOZYCJE DLA CELNIKOW, A W RZECZYWISTOSCI BEDZIE TO KSEROKOPIA POSTULATOW WSZYSTKICH ZW. ZAW SC (POCZAWSZY OD SIWEGO A SKONCZYWSZY NA FOLCIE I SMOLINSKIEJ) A SPOLECZENSTWO I TAK NIE BEDZIE WIEDZIALO DOKLADNIE O CO CHODZI... I KTO WYGRAL KTO PRZEGRAL.

kto to pisze???????????????

Allegro

Mam propozycję wystawmy rząd na Allegro cena od 1 zeta bez ceny minimalnej - może będzie na waciki

-----to tak dla odprężenia

Anonymous napisał:
pan Dl i tak wystraszony a tu jeszcze bohater tematu jutro będzie chory a jak to poczyta to chyba ..... w gacie. ale może za to medal--- juz prawie byl albo awansik
Ciekawe, od miesięcy nie raczył wyjść z pokoju, kogo będzie reprezentował. Kto jeszcze pamięta jak wygląda ten człowiek? :lol:

Back
Do góry