G
Guest
Gość
TUSK, GDZIE TWOJ CUDOWNY PLAN ŻEBY NAS ROZGONIĆ.
ZAPOMNIAŁ WÓŁ JAK CIELĘCIEM BYŁ?
KIEDYŚ TEŻ STRAJKOWAŁ!!!!
ZAPOMNIAŁ WÓŁ JAK CIELĘCIEM BYŁ?
KIEDYŚ TEŻ STRAJKOWAŁ!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous napisał:TUSK GARDZI KAZDA GRUPA ZAWODOWA W KRAJU: LEKARZE, NAUCZYCIELE, PIELEGNIARKI A TERAZ CELNICY
O SOCJOTECHNIKĘAnonymous napisał:Premierek pojechał oglądać kolejki tirów??
Czy go qwa pogrzało?
O co w tym kraju chodzi??
notcustom napisał:żeby was podzielić , a potem wydmuchać !!!!!!!!!!
Silent Hunter napisał:A ja wiem kto dziś w Lublinie do pracy ze związkowców przyszedł. Daniel Dachno. On też pojechał na spotkanie z półTuskiem. Niestety... Kto go zna, wie dlaczego niestety.
Anonymous napisał:MAM ROZWIAZANIE DLA PANA TUSKA ZEBY Z CALEJ SYTUACJI WYJSC Z TWARZA, NIECH RZAD OGLOSI ZE MA NOWA PROPOZYCJE DLA CELNIKOW, A W RZECZYWISTOSCI BEDZIE TO KSEROKOPIA POSTULATOW WSZYSTKICH ZW. ZAW SC (POCZAWSZY OD SIWEGO A SKONCZYWSZY NA FOLCIE I SMOLINSKIEJ) A SPOLECZENSTWO I TAK NIE BEDZIE WIEDZIALO DOKLADNIE O CO CHODZI... I KTO WYGRAL KTO PRZEGRAL.
Ciekawe, od miesięcy nie raczył wyjść z pokoju, kogo będzie reprezentował. Kto jeszcze pamięta jak wygląda ten człowiek? :lol:Anonymous napisał:pan Dl i tak wystraszony a tu jeszcze bohater tematu jutro będzie chory a jak to poczyta to chyba ..... w gacie. ale może za to medal--- juz prawie byl albo awansik