Tusk przybywa do IC Biala Podlaska

• Thread starter Thread starter misiopysio
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
co skazał Boni

Anonymous napisał:
A co mu Naczelnik pomoze 700% normy wyrobi czy jak.
W warszawie też można roizmawiac i to chuba lepiej. Tusk na granice jedzie show zrobic ze niby zatroskany! Niech podpiszą to co powiedział Boni w Zetce i po problemie!!!!

Napisz kolego co powiedział Boni w radio zet?

No to powtarzam zetka 8.15 Boin

tak z pamieci ale nie ubarwiam :D

-500 złotych plus 2,3% plus 2 ze skladki te 500 to powiekszenie obiecanego 244

- bardzo bardzo szybka zmiana niekożystnych art. niby antykorupcyjnych

-zrównanie warunków z SG od 2009 roku z tym ze nie wiem czy miał na mysli pensje czy tez całośc uprawneń słuzb mundurowych. Wynikało że mnoznik na pewno.

Mówił o ustawie modernizacyjnej dla sc... co to znaczy nie mam pojecia? Tam chyba mailyby byc zawarte zmany.

Przywrocenie niesłusznie zwolnionych to chyba nie problem dla rzadu. W skali kraju i służby tych ludzi jest na tyle mało (choc nie ujmuje cierpienia w kazdym przypadku) ze raczej bez problemu sie zgodzą.

Tak wiec to na pismie i do pracy- tak ja przynajmniej uważam. DO PRACY Z PODNIESIONA GLOWA WRESZCIE!

Tuska całkiem potłukło? Przecież z konferencji prasowej w sobotę jasno wynikało, że dają nam czas do poniedziałku na zastanowienie się...poniedziałek mamy i nikt nie ma ochoty posłuchać, jakie mamy zdanie ??? To po co to pieprzyli w sobotę, żeby mieć wolne i święty spokój???

Niech go ktoś zawróci do Warszawy tam jest reprezentacja związkowa i z nimi powinien rozmawiać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous napisał:
co to k...wa jest!!!! Nasi czekaj po MF a ten jedzie do BP, po co sie pytam??

FUNKCJONARIUSZE IZBY CELNEJ W BIAŁEJ PODLKASKIEJ TAK WAM DOBRZE W PRACY CZY NIE CZUJECIE SIE JACYS OSŁABIENI CZY NIE ZAPOMNIELISCIE WYŁACZYC ZELAZKA W DOMU???CZY NIE MUSICIE WZIAC URLOPU NA ŻADANIE!!!!!!!!!!!!!!!!

PO CO CHCECIE ZOSTAC TAM W IZBIE DO DOMU!!!NO BO CHYBA NIE DLA SAMEGO USCISNIECIA REKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
co to k...wa jest!!!! Nasi czekaj po MF a ten jedzie do BP, po co sie pytam??

FUNKCJONARIUSZE IZBY CELNEJ W BIAŁEJ PODLKASKIEJ TAK WAM DOBRZE W PRACY CZY NIE CZUJECIE SIE JACYS OSŁABIENI CZY NIE ZAPOMNIELISCIE WYŁACZYC ZELAZKA W DOMU???CZY NIE MUSICIE WZIAC URLOPU NA ŻADANIE!!!!!!!!!!!!!!!!

PO CO CHCECIE ZOSTAC TAM W IZBIE DO DOMU!!!NO BO CHYBA NIE DLA SAMEGO USCISNIECIA REKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a jak już jesteście to mundury czyścic rękawem- będziecie ładnie wyglądac

Tusku, rusz d*pe pod MF, tam sa ci, z ktorymi trzeba rozmawiac !!! Nie lansuj sie teraz Bialej Podlaskiej na TV, bo to i ci, i nam, i kierowcom g***o da !!!

A moze link bo znalazłem a nie chciałbym fermentu siać.

ww(zamiast nawiasu wpiszcie trzecie "w").radiozet.pl/Programy/Program.aspx?AudycjaOpisId=7

Jak dla mnie brzmi rozsądnie ale brak papiera bo na pysk to juz duzo dostalismy

Back
Do góry