Podobno tylko plotka
To nie jest plotka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Podobno tylko plotka
А какая разница.
Naczelnik MUCS odwołany. I co dalej?
Wnioskuję do administratorów forum o usunięcie użytkownika Pancerniak ze względu na rozpowszechnianie dezinformacji.
Użytkownik w świadomy sposób nieodpowiedzialnie rozpowszechniania informacje które nie są prawdziwe i które nie mają potwierdzenia w praktyce.
Naczelnik MUCS odwołany. I co dalej?
Pamiętaj kolego że w internecie nikt nie jest anonimowy , zwłaszcza na takim forum.
Ponadto nie wiem czy jesteś świadomy ale umyśle wprowadzanie w błąd , co zrobiłeś w powyższym wpisie jest zagrożone odpowiedzialnością karną.
Zaimponowałeś mi teraz...
Jeszcze tylko funkcjonariuszu podaj przepis karny na okoliczność wprowadzania w błąd czytelników forum...
Jaka i z jakiego przepisu grozi mi odpowiedzialność karna, za chociażby nawet celowe, podanie nieprawdziwej informacji że ktoś przestał pełnić funkcję naczelnika...
Jak ty człowieku dostałeś tę robotę?
Proszę, nie przyznawaj się że jesteś funkiem...
Zaimponowałeś mi teraz...
Jeszcze tylko funkcjonariuszu podaj przepis karny na okoliczność wprowadzania w błąd czytelników forum...
Jaka i z jakiego przepisu grozi mi odpowiedzialność karna, za chociażby nawet celowe, podanie nieprawdziwej informacji że ktoś przestał pełnić funkcję naczelnika...
Jak ty człowieku dostałeś tę robotę?
Proszę, nie przyznawaj się że jesteś funkiem...
Jestescie zadowoleni z poniedziałkowych awansów? Zaszaleli z kasą...
Dlaczego? Międzynarodowy Dzień Celnictwa, jak sama nazwa wskazuje, nie obejmuje cywili, więc dlaczego mają się burzyć, że z tej okazji były awanse?Cicho! Bo cywile się zaczną burzyć
Dlaczego? Międzynarodowy Dzień Celnictwa, jak sama nazwa wskazuje, nie obejmuje cywili, więc dlaczego mają się burzyć, że z tej okazji były awanse?
Ale, czy to prawda, że były jakieś awanse, czy to pewne, czy tylko gdybanie?
Były, nawet DIAS w liście pogratulował awansowanym z okazji święta.
nie każdy cywil jest taki, jak go malujeszCicho! Bo cywile się zaczną burzyć