W przeciwieństwie do ciebie ja robiłem co trzeba zamiast ograniczania się do "aktywności internetowej" i krytyki wszystkich. i nie pouczaj mnie ani innych którzy też mają tu prawo pisać co myślą bo za mały jesteś.dzięki takim jak ty zrobili z SC to co zrobili.i będę wdzięczny jak już zamilkniesz na ten temat.chyba że tez jesteś takim "aparatczykiem" dobrej zmiany!
na jakiej podstawie twierdzisz, że ograniczałem się do "aktywności internetowe"?
nowy prorok?
czy nawiedzony z objawieniem?
mają prawo pisać - oczywiście, ale jakim prawem mi odbierasz takie prawo?
pomyśl
i nie obarczaj mnie odpowiedzialnością za likwidację SC
to jeśli nie omam to choroba
a merytorycznie do mojego wpisu?
zero?
rozumiem - brak argumentów i atak
obarczenie mnie winą za wszystko
to, że niezasłużenie, bez dowodów i poszlak to szczegół nie?
szkoda mi nawet czasu na polemiki z TAK myślącym człowiekiem
czym zasłużyłem sobie na obarczenie mnie odpowiedzialnością za likwidację SC?
nie dostrzegasz w tym niczego niestosownego?
to, że jestem wyrazisty, asertywny - zgoda
obce jest mi obłudne spijanie z dzióbków, uśmiechanie się w oczy i obgadywanie za plecami, mierzi mnie niemęska miękkość i rurki, nazywanie rzeczy i czynów inaczej, niż na to zasługują - i muszę z tym żyć
ty musisz żyć niestety ze mną na forum - albo beze mnie - ale wtedy poza forum
takie jest życie
dla miękkiej faji to chamstwo, dla normalnych facetów - szczerość, prostolinijność, wierność poglądom i zasadom, honor
co do twoich wypowiedzi o moim rzekomym chamstwie - nie zniżę się do twojego poziomu i nie odpowiem podobnymi obelgami
zainteresowanych odsyłam do przejrzenia tysięcy moich postów - pełnych napastliwych inwektyw i obrzydliwych epitetów, ociekających agresją
twoich postów jest tak mało i jesteś tak świeżym userem, że trudno cokolwiek o tobie powiedzieć
a to że sugerujesz, że byłeś na tym forum wcześniej pod innym nick'em - to co - zbanowano cię? chcesz odciąć się od przeszłości i starych postów? zmienić tożsamość?
nie wiem, ale ja w takiej sytuacji, gdybym nie miał nic do ukrycia ze swojej poprzedniej obecności na forum - napisałbym - cześć, tu sławomir, wcześniej byłem tu jako bolo1999 ale zapomniałem hasła czy co tam
historia postów wiele mówi o userze