Niestraszek
Użytkownik
- Punkty reakcji
- 3
Następny "pachnący inaczej" się odezwał. Ty z pewnością do żadnej się nie nadajesz po za głupimi gadkami tutaj- buraku.śmierdzisz dobrą zmianą!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Następny "pachnący inaczej" się odezwał. Ty z pewnością do żadnej się nie nadajesz po za głupimi gadkami tutaj- buraku.śmierdzisz dobrą zmianą!
Na spocznij trochęDaj już spokój człowieku bo nie mam ochoty więcej z tobą gadać. Odnoszę wrażenie że jesteś tu tylko po to by odwracać uwagę od istotnych rzeczy,co inni wyrażają i obracasz wszystko przeciw piszącym. I to nie ja ciebie zaatakowałem tylko ty wtrącasz swoje "trzy grosze" nie tam gdzie trzeba.może zajmij się wreszcie czymś co pokaże jaki to naprawdę jesteś "wielki". Mogłeś się dawno wykazać za Pana K i teraz za Pana B.i jego przydupasów.tam skieruj swoje uwagi i przede wszystkim jakieś czyny. ciekawe czemu tego nie robisz tutaj...strach?? lepiej gnoić swoich no nie? znam już takich u siebie.
bez odbioru.
Nie zgodzę się z Tobą.Szkoda, że się Bodnar za nas nie wstawił jak dziś świruje przed pisowskim parlamentem ws. SN, argumenty dokładnie te same, jak ktoś słucha. Prawa nabyte, mianowanie, srata tata...
Reforma sądownictwa wprowadzana jest siłowo tak jak KAS i myślę , że trafnie to ujął Biskup Pieronek: "..... dokonana przez felczerów za pomocą siekiery" !!!!!!!!!!!!! http://wiadomosci.onet.pl/kraj/bisk...wa-dokonana-przez-felczerow-za-pomoca/llm99mf
Spirala śmierci dla PIS już się rozpoczęła ... za dwa lata przyjdzie nowa ekipa, która mając większość parlamentarną .......
Żadnemu. Dlatego cywilizowane kraje mają nadzór nad politykami sprawowany przez społeczeństwo.Zakładając zmianę - któremu ugrupowaniu można zaufać ???
Reforma sądownictwa wprowadzana jest siłowo tak jak KAS i myślę , że trafnie to ujął Biskup Pieronek: "..... dokonana przez felczerów za pomocą siekiery" !!!!!!!!!!!!! http://wiadomosci.onet.pl/kraj/bisk...wa-dokonana-przez-felczerow-za-pomoca/llm99mf
Spirala śmierci dla PIS już się rozpoczęła ... za dwa lata przyjdzie nowa ekipa, która mając większość parlamentarną .......
Żadnemu. Dlatego cywilizowane kraje mają nadzór nad politykami sprawowany przez społeczeństwo.
Dlatego też istnieje podział władzy. Istnieją wolne media i niezależne sądy.
Dlatego też dobra zmiana zgarnęła wszystkie asy do jednej puli. Poprzednia ekipa pięknie się podłożyła, obecna wykorzystała okazję w całości. Inna sprawa, że jeśli zmiany wejdą w życie i utrwalą się, następna ekipa nie odda niczego. Bo nie będzie musiała.
Kocie, zobacz nawet na naszym przykładzie, zobacz ilu naiwnych u nas było, biorąc słowa polityków za dobrą monetę.
Ja nauczyłem się, że w życiu karma wraca, co posiejesz, to zbierzesz....
Przeczekamy.
A potem wystawimy rachunek. Zarówno politykom, jak i "kolegom".
Witam . Mam pytanko . Czy jest jeszcze w ogóle szansa na powrót do służy osób , które nie przyjęły mega krzywdzącej ich propozycji , oczywiście do cywila . Wiem ,że związki walczą o tych , którzy nie dostali w ogóle propozycji a co z tymi , którzy je odrzucili , siłowe ucywilnianie , czy my mamy jeszcze jakieś szanse ? Zegar tyka pozostało nieco ponad miesiąc do daty 31.08.br MASAKRA