bolo1999
Dobrze znany użytkownik
wschodni fafarafa - poczytaj sobie
http://celnicy.pl/showthread.php/14025-Dyskusje-o-wszystkim-i-niczym
http://celnicy.pl/showthread.php/14025-Dyskusje-o-wszystkim-i-niczym
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W zach-pom ponad 500... Ale ja nie o tym. Tak jak mówiono wcześniej ok 7-8 tys funków a z uks mają to być tylko wywiad i realizacji. dodano kks i wszystko zostało jak mówiono w styczniu 16 r. Nie powinno nikogo to dziwić.Popieram. Ja też nie widzę załącznika. Ale od tych co widzieli wiem, że w województwie lubelskim funkcjonariuszy ma być 1400. Czyli ok. 600 do ucywilnienia
W zach-pom ponad 500... Ale ja nie o tym. Tak jak mówiono wcześniej ok 7-8 tys funków a z uks mają to być tylko wywiad i realizacji. dodano kks i wszystko zostało jak mówiono w styczniu 16 r. Nie powinno nikogo to dziwić.
I za pięć dwunasta dowiadujemy się od Wszechmocnego, co nam zgotował. Odbieram to jako osobistą tragedię. Ktoś poniesie za to konsekwencje. Umrzeć za Służbę ?!
To o to chodzi?Popieram. Ja też nie widzę załącznika. Ale od tych co widzieli wiem, że w województwie lubelskim funkcjonariuszy ma być 1400. Czyli ok. 600 do ucywilnienia
cyt. <Jednocześnie, w celu zapewnienia ciągłości realizacji zadań w zakresie podatku akcyzowego, podatku od gier, poboru należności celnych, funkcji wierzycielskich oraz egzekucji polecam, aby wszyscy funkcjonariusze oraz pracownicy Służby Celnej, którzy realizowali przedmiotowe zadania według stanu na dzień 30 września 2016 r. w Izbach Celnych, Urzędach Celnych oraz Oddziałach Celnych zostali uwzględnieni w zasobach kadrowych urzędów skarbowych lub izb ad'ministracji skarbowej (w zakresie orzecznictwa II instancji) wraz z przekształceniem stosunku służby funkcjonariuszy w stosunek pracy.>
czy to jest jednoznaczne polecenie, ze wszyscy ci funkcjonariusze, wg stanu na 30 wrzesnia maja byc ucywilnieni? Czy macie inne interpretacje?
w tych goracych chwilach przydaloby sie troche slow otuchy od Sławka, bo inaczej komus przez przypadek bron wystrzeli, kogos przejedzie samochod... odpukać.Każda "rewolucja" wcześniej, czy później pożre swoich twórców i bohaterów !!! I o to się dzisiaj gorąco modliłem