Widzę że ktoś ma ból d.py. Była możliwość przeniesienia się w lipcu zeszłego roku na granicę? To na całą izbę i urząd zgłosiło się 5 osób. Tak samo do GRK mógł się każdy zapisać, nikt nikomu nie zabraniał. Więc teraz nie miej do nikogo pretensji, nie wykorzystałeś okazji to miej pretensje do samego siebie, a nie wylewaj żale na forum.
Drogi użytkowniku Wschodni Fafarafa mam nadzieje, że zrobiłeś ten wpis nie zachowując trzeźwości umysłu bo wychodzi na to, że powinienem zapisać się do GRK. Specjalnie dla Ciebie wyjaśniam jeszcze raz skrót GRK – Grupa Reagowania Kryzysowego. GRK powołano między innymi do zabezpieczenia ciągłości odpraw na granicy w sytuacji np. masowej absencji funkcjonariuszy z oc granicznych spowodowanych oczywiście pogorszeniem stanu zdrowia. Nie wiem jak Ty ale ja czynnie wspierałem czerwcowe działania łącznie z wyjazdami do Wa-wy. Na koniec wylewania żalu na forum słowa których znaczenie musisz koniecznie poznać HONOR, MORALNOŚĆ oraz znaczenie związku frazeologicznego judaszowe srebrniki.