Załóż profil tymczasowy, www.gov.plEpuap żąda ode mnie przy wyborze eus kodu wysĺanego na stary tel
Jak loguję się tylko do epuap profilem, to w danych pokazuje mi nowy nr tel
zmieniłem nr tel w epuap pół roku temu, jak go zmieniłem
ale po wyborze logowania do eus kody wysyłane są na stary nr tel
widocznie zaimportowano dane do eus z epuap PRZED zmianą nr tel przeze mnie, i eus nie zasysa zmian raz pobranych danych
profil zaufany też nie zassał zmian wprowadzonych w danych w epuap
efekt?
konieczność usunięcia profilu zaufanego w ogóle, założenie nowego z nowym nr telefonu
konieczna wizyta w us w realu w celu potwierdzenia
zonk, konieczność umówienia się na wizytę
mimo info na www umówienie osobiste w moim us niemożliwe, na tel też - nikt nie odbiera - nie że zajęty - nikt po prostu nie odbiera
jedyna możliwość - przez www
zamiast edycji danych, możliwości zmiany danych PO zalogowaniu w epuap i profilu zaufanym, jak np w banku zmiana nr tel od ręki, 3 dni, 2 wizyty w us, rzeczywiście, łatwiej i prościej już było
lekarstwo? możliwość edycji profilu zaufanego po zalogowaniu się do epuap lub do profilu zaufanego np. przez bank, bo jest to w chwili obecnej niemożliwe
P.S. wystarczy przepraszam:
"Ludzie, ja pierdzielę - gdzie wy macie rozum Można złożyć zeznanie poprzez podanie pesel i danych z poprzednich lat, bez profilu zaufanego. Można poprzez bank. Można poprzez jakikolwiek normalny program darmowy, np.IPS Konopki. Przeraża ignorancja i bezradność. Tylko żale i dalej długo NIC !!! Wy byście zginęli w latach 90 -98 !!! "
Najpierw oceniłaś, a dopiero potem pytasz o co chodzi...
dam radę, ale miało być łatwiej
wszędzie pozmieniałem nr tel i wszystko hula
ale nie w eus
Bez wychodzenia z domu,
I załatwione!