RADIO, PRASA, TV, PORTALE INTERNETOWE, INNE MEDIA.

TVN 24: Apel Boniego do nas to normalnie myślałem że się rozpłaczę, zobaczcie jak juz pomiętolil tą kartkę, co nią ciągle się afiszuje, i jeszcze jak zwraca się do zwykłych normalnych celników, śmieszny jest... ale nie ma co się dziwic zważywszy na jego przeszłośc, jak mówił o SB to też koleś płakał jak mops. To moje skromne zdanie - celnika z zachodniej Polski. Ja osobiście choruję!

Ja z kolei nie rozumiem o co Fołcie chodzi tak właściwie :roll:
Jakich ona chce jeszcze gwarancji ? Że się Boni (a jeszcze lepiej razem z Tuskiem i Dominikiem) krzyżem przed ołtarzem położą i będą leżeli dopóki nasze postulaty nie zostaną zrealizowane ?
Pod propozycjami dla nas podpisali się (mający upoważnienia) przedstawiciele rządu, podane są konkretne daty.
Sprawa jest już tak rozdmuchana na całą Europę, że rząd nie ma innego wyjścia jak wywiązać się ze zobowiązań. Jeżeli tego nie zrobią to są spaleni :evil:

JAK MÓWI BONI TO SIĘ PŁAKAĆ CHCE
BOŻE JAK ON CIERPI.
RZĄD TAKI DOBRY A CELNICY NIE CHCĄ PRZYJĄĆ TYCH PREZENTÓW ZWŁASZCZA TEJ OGROMNEJ PODWYŻKI ( JAK POWIEDZIAŁA L.PITERA)
OBAWIAM SIĘ TYLKO TYCH ROZWIĄZAŃ SIŁOWYCH

CO ONI ZROBIĄ ???

Anonymous napisał:
TVN 24: Apel Boniego do nas to normalnie myślałem że się rozpłaczę, zobaczcie jak juz pomiętolil tą kartkę, co nią ciągle się afiszuje, i jeszcze jak zwraca się do zwykłych normalnych celników, śmieszny jest... ale nie ma co się dziwic zważywszy na jego przeszłośc, jak mówił o SB to też koleś płakał jak mops. To moje skromne zdanie - celnika z zachodniej Polski. Ja osobiście choruję!

DOBRZE MÓWISZ tzn PISZESZ

siła będą straszyć? "rozwiązania siłowe" no bez przesady panowie. To akurat przyniesie efekt taki że granica zupełnie stanie.

Anonymous napisał:
co z tego że z SB, przykro ale w telewizji wypadł o wile lepiej niż ta wasza Pani z tipsami
ZAJMIJ SIĘ MERYTORYKĄ WYPOWIEDZI A NIE TIPSAMI.
WYDAJE SIĘ ŻE TO CO MÓWIŁA FOŁTA BYŁO DLA CIEBIE ZA TRUDNE I NIE ZROZUMIAŁEŚ. CZAS NA NAUKĘ

dziubdzius napisał:
Jakich ona chce jeszcze gwarancji ? Że się Boni (a jeszcze lepiej razem z Tuskiem i Dominikiem) krzyżem przed ołtarzem położą i będą leżeli dopóki nasze postulaty nie zostaną zrealizowane ?
Pod propozycjami dla nas podpisali się (mający upoważnienia) przedstawiciele rządu, podane są konkretne daty.
Sprawa jest już tak rozdmuchana na całą Europę, że rząd nie ma innego wyjścia jak wywiązać się ze zobowiązań. Jeżeli tego nie zrobią to są spaleni :evil:

bo nie jestes jednym z nas, poprostu nie jestes celnikiem!!!!!!!

Przyznał sie bo musiał a nie chciał!!!
Jutro z domu :-) zobacze co sie dzieje, ale kłopot jest z rzetelną informacją... :x Media niezalezne... bo jebne...

Śmiałem sie z Rydzyka i Mocherów ze na TVN sie tak rzucają i se myślę, te różańce im mózg zlasowały... a tutaj prosze taka niespodzianka.

Urban był bardziej szczery i rzetelny niz TVN I TVN24

Proszę przyjąć wszystkie propozycje i tak mówić w mediach. Powtarzać w kółko, że propozycje płacowe są przyjęte, że nie chcemy więcej niż 500 zł w tym roku. Jako rozbieżność podawać tylko emerytury mundurowe.
Do opinii publicznej musi iść wyraźny sygnał, że nie jesteśmy pazerni na kasę. Poza tym zacząć odprawiać i dalej negocjować już tylko emerytury.

bo nie jestes jednym z nas, poprostu nie jestes celnikiem!!!!!!![/quote]

a ja zrozumiałem :)

nie znam pani - no może nie poraża sympatią ale dla mnie gada krótko konkretnie i na dodatek zrozumiałem :lol:

P.S. nie jestem celnikiem, tylko drażni mnie jak takie "huzia na Józia -
bić celników" we wszystkich mediach ;)

Może poprośmy pana Romana Giertycha o reprezentowanie naszych interesów przed rządem. To praktyk, mecenas i uczciwy człowiek.

Anonymous napisał:
dziubdzius napisał:

Wyobraź sobie że jestem i mam na tyle odwagi żeby się zalogować, w przeciwieństwie do Ciebie :D
Napisałem gdzieś, że to forum się bardzo rozbuchało, wszyscy idą na żywioł i najwyraźniej nikt nie ma ochoty (albo nie potrafi) spróbować ocenić sytuacji na trzeźwo :?
To zaczyna przypominac forum onetu

GOSC napisał:
Anonymous napisał:
co z tego że z SB, przykro ale w telewizji wypadł o wile lepiej niż ta wasza Pani z tipsami
ZAJMIJ SIĘ MERYTORYKĄ WYPOWIEDZI A NIE TIPSAMI.
WYDAJE SIĘ ŻE TO CO MÓWIŁA FOŁTA BYŁO DLA CIEBIE ZA TRUDNE I NIE ZROZUMIAŁEŚ. CZAS NA NAUKĘ

pewnie masz rację że za trudne, nie jestem celnikiem, tak jak i większość widzów która to oglądała, dlatego też może i nie rozmumiem, mówię tylko że wypadł lepiej miedialnie takie jest moje subiektywne odczucie, czyli człowieka niezaangażowaniego emocjonalnie

dziubdzius napisał:
Anonymous napisał:
dziubdzius napisał:

Wyobraź sobie że jestem i mam na tyle odwagi żeby się zalogować, w przeciwieństwie do Ciebie :D
Napisałem gdzieś, że to forum się bardzo rozbuchało, wszyscy idą na żywioł i najwyraźniej nikt nie ma ochoty (albo nie potrafi) spróbować ocenić sytuacji na trzeźwo :?
To zaczyna przypominac forum onetu

ONET należy do TVN (dokładnie ITI) dziubdziusiu kochany jakbyś nie wiedział.

Back
Do góry