G
Guest
Gość
Wewnętrzne - jutro koniecznie urlopy na żądanie, musimy pokazać że nie żartujemy,
wpierjod !!!!
wpierjod !!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
szczeciniak napisał:Dopiero styczeń a mi już skończyły się UŻ W związku z tym czuję jak zaczyna mnie łamać w krzyżu Nie dajmy się, Trzymać tak dalej. Jak się skończy to ja i moi koledzy zgłoisimy się pomóc zlikwidować kolejki.
baranek napisał:oto słowa człowieka który uczestniczył w rozmowach w warszawce
"słuchajcie po drugim dniu tej groteski pożegnałem tych amatorów i naszych zarządzających. oni są w stanie załatwić ewentualnie nam kolejne kłopoty. trudno to opisać jak to wygląda choć niby wersal. związki zawodowe które sie tu pojawiły to prawie wszyscy kombatanci z przeszłości. może nawet ZBOWiD był reprezentowany / to tak tytułem żartu/. wszystko jest w rękach granic i innych oddziałów. reszta tej bandy to karierowicze itp. niby rozmowy są na temat ale jedyny efekt to fakt przedstawienia na piśmie upoważnień do negocjacji przez stronę rządową. na koniec powiedziałem im wszystkim że związki po tej akcji przestaną istnieć bo to jest kolejny wrzód w polskim cle. coś tam może się wykluje z tego gadania ale jak nie dociśniemy gówno z tego będzie. ludzie którzy w tej chwili rozmawiają to skansen. odebrano głos S.Siwemu choć staramy się non stop poprzez niego mieć wpływ na przebieg negocjacji. osobiście skłaniałem go abyśmy opuścili ten teatr ale do jutra pozostawił sobie komfort brania w tym udziału. ogólnie gość jest bardzo dobry. wrogów ma we wszystkich. wydaje się że nasz sukces uzależniony jest od blokad dogowych.
nie wierzcie w ani jedno słowo które jest podawane w tv. jesteśmy profesjonalistami więc wiemy jak odbywa się prawidłowo przeprowadzana kontrola i dozór celny. mogą nam skoczyć."
Nic Ci się koleś tak nie będzie wieszać jak nasze systemy a z pytaniami to do swojego MSWiA będziesz dzwonił.PS Tej Waszej Celinki to już się uczę - od jutra na szkoleniach