Zmieniłam w ten sposób, że odeszłam z pracy, w której byłam pracownikiem cywilnym w korpusie służby cywilnej i poszłam w mundur do KAS. Zaliczony staż pracy ale służba od zera się liczy.Stażowe wlicza, ale służba od 0.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zmieniłam w ten sposób, że odeszłam z pracy, w której byłam pracownikiem cywilnym w korpusie służby cywilnej i poszłam w mundur do KAS. Zaliczony staż pracy ale służba od zera się liczy.Stażowe wlicza, ale służba od 0.
Ja bym to nazwał: uwielbieniem niskich stopni"."zamiłowanie do niskich stopni" - w dziesiątkę!
Chodzi Ci o US, UCS , MF itp.? Bo pytanie mało konkretne.Gdzie znajdę informacje na temat wydziałów działających w KAS i ich charakterystykę.
Np na stronach internetowych IASGdzie znajdę informacje na temat wydziałów działających w KAS i ich charakterystykę.
Dostajesz dwie karty, jedna to test psychologiczny 60 pytań (zakres odpowiedzi to zdecydowanie tak, raczej tak, nie wiem, raczej nie, zdecydowanie nie), a druga to arkusz do uzupełnienia odpowiedzi testu matryc Ravena (A-E) [dostajesz książkę z rysunkami matryc].Hejka mam takie pytanko czy ktoś wie jak wygląda etap rekrutacji chodzi mi konkretnie o testy psychologiczne ? Z góry dzięki za odpowiedź
Rozmowa z psychologiem jest dopiero na komisji MSWiA, wiec zanim do niej dojdzie trzeba przejść testy psychologiczne, test sprawności fizycznej, test kompetencji i rozmowę.A jest jeszcze do tego rozmowa z psychologiem ?
A jakie są ćwiczenia do wykonania na sprawnościowych ?
Może wysil się i poszukaj w google Jest rozporządzenie, które ładnie wszystko wyjaśnia.A jakie są ćwiczenia do wykonania na sprawnościowych ?