Nie właśnie cisza, chciałam się dowiedzieć jak u resztyCzyli dostałaś informacje o pozytywnym przejściu pierwszego etapu rekrutacji I że zapraszają na test wiedzy?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie właśnie cisza, chciałam się dowiedzieć jak u resztyCzyli dostałaś informacje o pozytywnym przejściu pierwszego etapu rekrutacji I że zapraszają na test wiedzy?
U mnie też cisza. Osoby które się nie dostaną też dostaną wiadomość lub jakąś informację?Nie właśnie cisza, chciałam się dowiedzieć jak u reszty
Gratulacje. Ma ktoś może zestawienie pytań jakieś mogą się pojawić na tym teście wiedzy? Lub z czego się uczycie?Właśnie dostałam wiadomość z zaproszeniem na test wiedzy.
Gratulacje, ja również otrzymałam dziś informacje z zaproszeniem na test wiedzy do PrzemyślaWłaśnie dostałam wiadomość z zaproszeniem na test wiedzy.
Tak dostana info czy idziesz na test czy tez rekrutacja jest przerwanaU mnie też cisza. Osoby które się nie dostaną też dostaną wiadomość lub jakąś informację?
Przestan panikowac.skoro dostalas termin o tescie to jedziesz na wyznaczony termin i juz.Otrzymał ktoś potwierdzenie odczytania wiadomości z potwierdzeniem obecności na teście ?
Młodzież tak dzisiaj ma. Przeżywają pierdołyPrzestan panikowac.skoro dostalas termin o tescie to jedziesz na wyznaczony termin i juz.
Co też przydzielić tym optymistom...taki zapał, może kontrolę wjeżdżających chłodniOni jeszcze nie wiedzą, że góra przezywa ich przyjście jeszcze bardziej.
Jest. Pytanie, czy Ci się to opłaca. I czy wytrwasz w sużbie do 65 roku życia.Hejkamam pytanko jest nabór mam skończoną 40tke czy jest szansa czy lepiej się nie ośmieszać
Ja się odważyłam zmienić pracę w tym wieku. Nie żałuję. Wszystko zależy od Twojego podejścia.Hejkamam pytanko jest nabór mam skończoną 40tke czy jest szansa czy lepiej się nie ośmieszać
Ale co zmieniłaś na KAS i czy staż z poprzedniej pracy się wliczaJa się odważyłam zmienić pracę w tym wieku. Nie żałuję. Wszystko zależy od Twojego podejścia.
Stażowe wlicza, ale służba od 0.Ale co zmieniłaś na KAS i czy staż z poprzedniej pracy się wlicza