Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam badania krwi z ostatnich dwóch tygodni wiec powinno być ok. A na czym polegały badania na pojazdy uprzywilejowane? Znowu psychotesty?Ja przyszedłem z obiegówka i robiłem tylko krew (bo minął ponad miesiąc od MSWiA) i na kierowce pojazdów uprzywilejowanych ale to nie do wszystkich referatów potrzeba.
Ja już prawie dwa tygodnie na skierowanie czekamCześć,
Ja nadal czekam
W środę dwa tyg.będzie
Ja właśnie czekam na telefon odnośnie skierowania, bo narazie tylko było pytanie kiedy mogę zacząć.Ja już prawie dwa tygodnie na skierowanie czekam
No a ja obecnie czekam na wynik komisji lekarskiej(jestem po badaniach)Ja już prawie dwa tygodnie na skierowanie czekam
W wątkach z ostatnich rekrutacji w różnych izbach jest podane że mniej więcej czas od zakończenia naboru dokumentów do testu wiedzy to od kilkunastu dni do kilku tygodni. Zależy to zapewne od tego jak bardzo pali się grunt pod nogami za sprawą braków etatowych( dotyczy też to czasu całego procesu rekrutacji), jak i może zależeć od „profesjonalizmu” i standardów Izby. Na swoim przykładzie mogę ci powiedzieć że od zakończenia naboru dokumentów do terminu testu wiedzy wychodzi 25 dni.Cześć wszystkim.
Jaki mniej więcej może być czas od dnia zakończenia przyjmowania dokumentów do testu z wiedzy? Interesuje mnie również sytuacja pominięcia niektórych etapów rekrutacji (o czym przeczytałam w innym wątku na forum), czym to było spowodowane i co zostało pominięte? I wracając do tematu testu z wiedzy to czy obejmuje on 40 pytań zamkniętych i aby przejść dalej trzeba mieć minimum 24 poprawne odpowiedzi? Od razu może ktoś podrzuci jeszcze jakieś pytania, które pamięta (te z wątku o pytaniach już przejrzane). Dzięki
Dzięki bardzo za wszystkie odpowiedzi. Mam jeszcze jedno techniczne pytanie, w związku z dostarczeniem wymaganych dokumentów. Czy jeśli ukończyłam liceum ogólnokształcące oraz studia licencjackie i magisterskie w jednym kierunku na tym samym wydziale uniwersytetu to czy muszę przedkładać świadectwo z liceum i dwa dyplomy czy wystarczy jedynie dyplom ukończenia studiów magisterskich?W wątkach z ostatnich rekrutacji w różnych izbach jest podane że mniej więcej czas od zakończenia naboru dokumentów do testu wiedzy to od kilkunastu dni do kilku tygodni. Zależy to zapewne od tego jak bardzo pali się grunt pod nogami za sprawą braków etatowych( dotyczy też to czasu całego procesu rekrutacji), jak i może zależeć od „profesjonalizmu” i standardów Izby. Na swoim przykładzie mogę ci powiedzieć że od zakończenia naboru dokumentów do terminu testu wiedzy wychodzi 25 dni.
Natomiast bodajże w jednym z ostatnich naborów w podkarpackim pominięto test wiedzy, oraz test sprawności z powodu Covid, ale z tego co doczytałem w późniejszych naborach w innych izbach już tego nie było.
A co do ilości wymaganych punktów to tak jak masz w ustawie, minimum 24/40, przy czym maksymalnie 5 osób na jeden wolny etat z postępowania.
Tylko dyplom mgr. Resztę opisuje się w CV, bez dołączania świadectw z gimnazjum i podstawówkiDzięki bardzo za wszystkie odpowiedzi. Mam jeszcze jedno techniczne pytanie, w związku z dostarczeniem wymaganych dokumentów. Czy jeśli ukończyłam liceum ogólnokształcące oraz studia licencjackie i magisterskie w jednym kierunku na tym samym wydziale uniwersytetu to czy muszę przedkładać świadectwo z liceum i dwa dyplomy czy wystarczy jedynie dyplom ukończenia studiów magisterskich?
Do lekarza medycyny pracy jest znowu dużo badań do zrobienia?