Przemyśl - Rzeszów

• Thread starter Thread starter san
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
LUDZIE – jak przeczytałem te wszystkie komentarze to mi się niedobrze zrobiło – z kim wy do cholery walczycie ??? z kolegami z pracy ??? wszyscy pracujemy w tej samej firmie – no może faktycznie niektórzy mają mniej do roboty ale im tylko zazdrościć – jad sączący się z waszych wypowiedzi świadczy o tym, że najlepszym rozwiązaniem było by pewnie ROZWALENIE CAŁEJ TEJ BANDY – czy do tego dążycie ??? chyba nie !!!- pomyślcie zanim coś napiszecie.

Moim skromnym zdaniem to: Szanowny JEGO MAC... Pan "fc" ma kompleksy poniewaz Jego kobieta mu nie daje... :) Pewnie musi jezdzic na zakupy 90 Km

Jeeezu! Czy Pani A.naprawdę zostanie naczelnikiem intrastatu???
Ludzie,trzymajcie mnie!

Ależ skądże. Przecież to osobistość z ...ZZ! Jakby mogła w taki sposób postępować...
Oby tylko wyciagnęła nóż z pleców.

Teraz cos Dla pana "Omni" Moim zdanie to powinni zaorac cały Przemysl i postawic na jego miejscu Hipermarket na skale europejską siegający az do Szegini. Napewno znajdzie sie tam praca dla pana "Omni" a małzonka lub małzonek nie bedzie miec pretensji ze nie ma gdzie zrobic zakupów...

Grisza, czy jak ci tam: nie odpowiadaj chamstwem na chamstwo. Nie można i nie warto.

do pracownika

Drogi PRACOWNIKU oczywiście, że masz rację. Na tym forum pojawiają się wpisy sfrustrowanych fc, którzy głoszą, że tylko oni mają rację. Ludzie o takim pokroju spalili Husa. :wink: Dziwię się ile jadu i złośliwości przelewają w kilku zdaniach zanim nacisną "WYŚLIJ". To świadczy tylko o ich niespełnieniu i bycie w trzecim wymiarze.

fc napisał:
fajny ten Shrek. a tu za to wyrosła ładna obora. a kimo wśrodku! mam pytanko. o jakich specjalistach piszecie? z tesco?
Jesli tak to tesco lezy ci na sercu, to przyjedz (koniecznie samochodem) na zakupy ale wczesniej koniecznie daj znac, to ktos z nas zaprosi cie na obiad i kawe do siebie do domu i przekonasz sie, ze jestesmy ludzie kulturalni, a nie chamy, bo jak wynika z twoich wypowiedzi kulturą to ty nie grzeszysz...
Ps. Wyzsze wykształcenie kultury nikomu nie dodaje...

współpracownik napisał:
Grisza, czy jak ci tam: nie odpowiadaj chamstwem na chamstwo. Nie można i nie warto.
To prawda nie mozna chamstwem na chamstwo, ale czytajac to wszysto pusciły mi nerwy :) Pozdrawiam cały Rzeszów i normalnych ludzi z Przemysla

Back
Do góry