Brak kasy, Brak zniesienie 55 lat, Brak poważnego traktowania !!!
Brak zdrowia....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Brak kasy, Brak zniesienie 55 lat, Brak poważnego traktowania !!!
W dawnej stolicy, już dali do zrozumienia, że można zapomnieć o awansach a podwyżkę dostaniemy w dodatku, 13 itd.
Skoro dyrektorzy IAS i wszyscy sygnatariuszy porozumienia twierdzą że będą awanse w stanowisku jeśli mnożnik pozwoli tylko na częściową lub brak podwyżki, to muszą zdawać z tego sprawę że tych awansów w stanowisku będzie około 8 tysięcy. Kto w to wierzy że tyle awansów dadzą?
Na granicy pełnią służbę głównie młodsi specjaliści i specjaliści i to my nic nie dostaniemy. Bo nie wierzę że kierownicy oddziałów awansują 4/5 oddziału granicznego. To musi być rozwiązanie systemowe na poziomie rozporządzenia.
Kobiety są jak warszawa. Z jednej strony Wola i Ochota, a z drugiej Bródno i Włochy.
Skąd ty się urwałeś?
Wybudziłeś się ze śpiączki?
Chyba nie do końca z tobą wszystko w porządku
Niezwłocznie skonsultuj się z lekarzem
... ?
Dobrze zaproponuje Ci konkret: wez mlotek i sie pie... ij w czolo...Bolo, chłopie Ty się ogarnij. Piszę z granicy i tutaj nic się nie dzieje. I ludzie czekają ze zwolnienia i bo nie chcą ich zmarnowac. Siedzisz gdzieś w biurze i się wymadrzasz a nie wiesz co się dzieje na granicy. A kolejki 7-12 godz na hrebennym to zeden protest tylko zwykły dzień. Dlatego ja i wielu funk. czekamy na konkrety.
Bolo, chłopie Ty się ogarnij. Piszę z granicy i tutaj nic się nie dzieje. I ludzie czekają ze zwolnienia i bo nie chcą ich zmarnowac. Siedzisz gdzieś w biurze i się wymadrzasz a nie wiesz co się dzieje na granicy. A kolejki 7-12 godz na hrebennym to zeden protest tylko zwykły dzień. Dlatego ja i wielu funk. czekamy na konkrety.
Jakie konkrety? Czytałeś co napisał Sławek w komunikacie? Jeśli nie to przeczytaj, wydrukuj, pokaz innym przestań gadać o konkretach bo już bardziej konkretnych nie będzieBolo, chłopie Ty się ogarnij. Piszę z granicy i tutaj nic się nie dzieje. I ludzie czekają ze zwolnienia i bo nie chcą ich zmarnowac. Siedzisz gdzieś w biurze i się wymadrzasz a nie wiesz co się dzieje na granicy. A kolejki 7-12 godz na hrebennym to zeden protest tylko zwykły dzień. Dlatego ja i wielu funk. czekamy na konkrety.
Bolo, chłopie Ty się ogarnij. Piszę z granicy i tutaj nic się nie dzieje. I ludzie czekają ze zwolnienia i bo nie chcą ich zmarnowac. Siedzisz gdzieś w biurze i się wymadrzasz a nie wiesz co się dzieje na granicy. A kolejki 7-12 godz na hrebennym to zeden protest tylko zwykły dzień. Dlatego ja i wielu funk. czekamy na konkrety.