Właśnie otrzymałem przelew na 33.22 polskich złotych jako dodatek kontrolerski dla FSC po 30 latach słuzby.Dziekuje za tak miły gest ówczesnej władzy i Panu Banasiowi koniec jest już blisko, Czekam na sygnał Slawku,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pojawił się komunikat FZZSM odnośnie porozumienia. Jeden zapis jest dla nas albo pocieszający, albo bardzo smutny.
To teraz niech ktoś mi wytłumaczy z polskiego na nasze : czy jako funkcjonariusze SCS byliśmy reprezentowani przez FZZSM, czy nie ?
W teorii na komunikacie jest logo ZZZSCRP i p. Arkadiusz Pytlak, ale jak było wcześniej, to wszyscy wiemy...
Pojawił się komunikat FZZSM odnośnie porozumienia. Jeden zapis jest dla nas albo pocieszający, albo bardzo smutny.
To teraz niech ktoś mi wytłumaczy z polskiego na nasze : czy jako funkcjonariusze SCS byliśmy reprezentowani przez FZZSM, czy nie ?
W teorii na komunikacie jest logo ZZZSCRP i p. Arkadiusz Pytlak, ale jak było wcześniej, to wszyscy wiemy...
Celnicy się mobilizują. Ja wiem, że dawna skarbówka i jej protest jest mniej medialny. Ale przestańmy być bierni. To my bedziemy musieli wyegzekwować pieniądze na podwyżki dla policjantów. Już czas zawalczyć o podobne.
Liczba przeglądających stale rośnie (140) przypominają się czasy 2016 gdy było nas coś koło 1k . Czuć w powietrzu to napięcie.
Posłuchajcie tego klipu z Don Marianem pt. Bunt w skarbówce (umieszczony w połowie artykułu), i wszystko jasne większość zadowolona:
https://www.money.pl/gospodarka/wia...cy-strajk-blokada-granic-kas,6,0,2420742.html
Liczba przeglądających stale rośnie (140) przypominają się czasy 2016 gdy było nas coś koło 1k . Czuć w powietrzu to napięcie.
376 użytkowników online. 12 zalogowanych oraz 364 gości
Kolego, w dorohusku (specjalnie z małej litery) siedzi nowy narybek co na rozkaz gruz zje, weterani oraz najbardziej doświadczane elita poustawiali się na poczcie i lotnisku, nie będzie ryzykować niezaplanowanej wycieczki do dorohuska. Więc ciężko widzę w akcji te regiony. Jedyne na co można liczyć to na grk - które wręcz rwie się do działania :]