Protest Służby Celnej

Gratuluję wszystkim odwagi...mnie jej zabrakło...dlatego więcej nie będę udzielał się na tym forum.
Nieźle to wypadło. Przewodnicząca też całkiem sensie się wypowiadała.
Pozdrawiam.

I ja dziękuję wszystkim, przybyłym na protest, to ważne że pokazaliśmy, że jesteśmy i możemy jeszcze więcej!

ja również dziękuję wszystkim za udział w kolumnie, cieszę się, że byłam z Wami. Czekam na kolejne działania
Razem możemy wszystko

Honi soit qui mal y pense

Dziękuję wszystkim którzy byli w Warszawie i tym którzy wspierali wyjazd organizacyjnie. Możemy być z siebie dumni. Zrobiliśmy co należało. Bardzo cieszy postawa związków. takiej jedności jeszcze nigdy nie było. Tak trzymać. Waśnie niepotrzebnie rozbijały nasze wcześniejsze inicjatywy. mam nadzieję, że tym razem żaden związek nie będzie chciał być najważniejszy. Dziękuję za taka postawę wszystkim liderom związkowym (bez wyjątku)

Pamiętajcie tylko jedno - skoro tak dobrze zaczęliśmy nie zróbmy kroku wstecz. Pokazaliśmy wszyscy, że możemy mowic jednym głosem, pomimo, że była to KOLUMNA MILCZENIA.

W jedności siła !!!

CELNIKU ZADEKLARUJ SIĘ !!!

Media mówiły i pokazywały. Komentarzy w sumie nie było, co akurat jest - moim zdaniem - na korzyść milczących. Tylko... Co dalej? Jaki jest dalszy plan, bo rząd, jak sądzę, będzie kontynuował dzieło Kolumny. To znaczy - będzie milczał.

Rząd i cała Parada Oszustów nie mieli cywilnej odwagi by stanąć przed nami i spojrzeć nam w oczy. Oni się nas boją, chowają się za murami KPRM i udają że ich nie ma, jak małe dziecko które zasłania twarz i myśli że go nikt nie widzi. Teraz będą chcieli nas zastraszyć rękami swoich oficerów. Nie dajmy się bo racja i prawda jest po naszej stronie. Wczorajszy dzień pokazał że warto coś robić. Dziękuję wszystkim którzy tam byli.

Wczoraj Izba Celna w Katowicach zbierała informacje kto wziął urlop w dniu protestu w Warszawie i w dniu go poprzedzającym-SKANDAL i HAŃBA!!!

Jestem z nas dumna, jechaliśmy kawał drogi, zmęczeni, ale warto było!!! W jedności siła!! Obecność sprawdzają od poniedziałku, nic to. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Gdynia

pewnie można....ale jak człowiek sobie, nie daj boże, wziął w "strategicznym" dniu, to już jest podejrzany....;);)

Uważam, że czas na konkrety: większość ma po 4 dni urlopu na żądanie i nadwątlone zdrowie-Panie Sławku czekamy na sygnał!!!

Back
Do góry