Protest Służby Celnej

UC Bielsko-Biała będzie licznie.

Koleżanki i koledzy z UC Bielsko-Biała, zdecydowali się naprawić szkody jakie wywołali aferą ze zbieraniem podpisów pod listem do Ministra Finansów i będą jutro w Warszawie :-). Koleżanka przewodnicząca także. To dobrze, nigdy nie jest za późno na dobre rzeczy.

Koleżanki i koledzy z UC Bielsko-Biała, zdecydowali się naprawić szkody jakie wywołali aferą ze zbieraniem podpisów pod listem do Ministra Finansów i będą jutro w Warszawie :-). Koleżanka przewodnicząca także. To dobrze, nigdy nie jest za późno na dobre rzeczy.
To dobrze, że pani przewodnicząca postanowiła się nawrócić, bo nie taka rola powinna być związkowca. To dobrze, że Bielsko-Biała przyjedzie.

Do zobaczenia wszystkim jutro w W-wie.
CELNIKU ZADEKLARUJ SIĘ

do zobaczenia!!![/QUOTE]

Marsz milczenia w TVN 24. Super wygladacie, aż mi żal że mnie tam nie ma.
Pani Smolinska wspaniała - wypowiedz pełna godności, spokoju i pewnosci siebie.

Tzw. opiniotwórcza Trójka

W serwisie o 15.00 podali, że przed KPRM stanęło ok. 1000 funkcjonariuszy. Bo emerytury mundurowe celnikom obiecał rząd Buzka. A teraz chcą. Żenada. Albo przykład obiektywnej informacji. Kolejny.

protest

.... Gratuluję wszystkim odwagi cywilnej .... wielu już jest "posrana" , a w kuluarach mówi się o negocjacjach więc efekt jakiś Będzie !!!!!!!!

Prawda czasu

Prawda czasu gorzka,
Ekranu nie trzeba,
Premier złotousty,
Nie dostąpi nieba?

Kłamstwem bez umiaru,
Od dawna wojuje,
Ręki co go karmi,
Już nie pocałuje?

Wspiera go ekipa,
Nazwy nie wymienię,
Czas rzecz po imieniu,
Nazwać tym milczeniem?

Ostatnia edycja:
ok

... do pożaru czasami wystarczy jedna iskra .... Już dawno nie było tutaj na forum zalogowanych 60 osób !!!!!!!!

Właśnie wróciłem z W-wy. Dziękuję Wam wszystkim. To właśnie dziś poczułem się godnie i dumnie. Jeszcze raz bardzo Wam moi kochani dziękuję. Nieważna arogancja rudego i jego kamaryli, to przeminie. To był trzon tej służby, karnie w milczeniu stojący przed budynkiem. To byliśmy MY upokorzeni i upodlenie wartościowaniami i mianowaniami. A gdzie pytam się byli oni. Ich nie było, bo ich nie ma. Gdzie ci liczni oficerowie i inne obszczymury ? Było bodajże 5 oficerów, w tym jeden były DIC. Dziękujemy Panie Dyrektorze M. Pozdrawiam jestem cały czas pod wrażeniem.

....oczywiście gdyby po naszej wizycie w Warszawie wybito kilkaset okien spalono to i owo.....
... byłoby głośniej w mediach !!!
... ten marsz był jednak pokazaniem , że w SC pracują ludzie z klasą !!!
Jest to dopiero początek protestu i już jest pozytywny efekt !!!!!!

Nasz protest główną informacją w głównym wydaniu Wiadomości TVP 1.
Moim zdaniem bardzo obiektywny.

Zmęczony ale szczęśliwy i dumny jestem z tego, że tam byłem.

Dziękuję Wam Wszystkim tam obecnym. Tych dwóch godzin stania w mundurze nie zapomni się chyba dłuuuugoooo...

Nasz protest główną informacją w głównym wydaniu Wiadomości TVP 1.
Moim zdaniem bardzo obiektywny.

Zmęczony ale szczęśliwy i dumny jestem z tego, że tam byłem.

Dziękuję Wam Wszystkim tam obecnym. Tych dwóch godzin stania w mundurze nie zapomni się chyba dłuuuugoooo...

Szkoda, że nie oglądałem wiadomości TVP1.
Ale popieram - też dzisiaj byłem i naprawdę aż miło było patrzeć jak podjeżdżają kolejne "zielone" busy i autokary... :) Kolumna moim zdaniem robiła naprawdę duże wrażenie.
Dziekuję wszystkim, którzy dzisiaj poświęcili swój czas żeby przyjechać i protestować w naszej wspólnej sprawie :)

Back
Do góry