Danzigerzoll
Nowy użytkownik
- Punkty reakcji
- 0
Fakt, milczenie jest złotem...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
powodow do protestu jest wiele- emki tak to bylo wazne...ale w MF pracuje zespól - już nie tylko ucywilnienie - a laczenie IC (niektorych likwidacja) SSC uznal ze 6 tys celnikow to max (przy uproszczeniach etc dadza rade). Na pierwszy ogien IC Warszawa i Łódż - połaczą w jedno.... Ja nie wiem - ale temat wątku aktualny - potem beda koljne IZBY a przy likidacji stanowisk :-(((( nie bedzie wesoło!!! Juz wiedza ze moga wszytsko z nami zrobic - bo sami pokazlismy ze nie potrafimy ogarnać tematu - 1 protestu!!!! Mamy 1 dzien - jesli nie pokażemy że jesteśmy jednością i nalezy sie i z nami liczyc to za 2 lata 2/3 z nas bedzie na zasilku!!!!
To co dzieje się w naszej firmie to jest żenada. Panowie związkowcy jesteście zwykłymi gówniarzami, wy to możecie tylko kury szczać prowadzić a nie politykę uprawiać. Zawieszacie protest w chwili kiedy powinien być jak największy. Od kiedy to euro jest ważniejsze od naszych emek? Plusk z was się śmieje, a wśród funkcjonariuszy nikt was nie szanuje. Jesteście płatnymi pachołkami reżimu, który teraz rządzi w naszym kraju. W Bogu mam nadzieję, że za trzy lata wygra PIS lub SLD a my wtedy upomnimy się o nasze emki, bez was, bo już nikomu nie będziecie potrzebni.
p. jabol. Fakt ze na Euro w prezencie dostaliśmy 67 nie ma dla ciebie znaczenia. Jaką konsolidację oraz świadomość widzisz. Zostaliśmy sprzedani przez SSC oraz dzielnych związkowców którzy we wrześniu odbiorą w MF medale oraz gwiazdki.
p. mało. O jakiej hańbie mówisz. Hańbą jest fakt że nie dotrzymuje się danego słowa. Co do działań to uczestniczyłem w każdej akcji również pod URM. Uważam ze zostałem zdradzony.Wszystkie prawa łącznie z konstytucją zostały złamane. Dyskryminacja naszej służby, zabranie praw nabytych, jako jedyna grupa pracownicza nie możemy łączyć pracy w szczególnych warunkach ze szczególnym charakterem. Jesteśmy poza prawem. W obowiązkach jesteśmy wyróżnieni. Jeśli chodzi o pomówienia - SSC , jacek s. to przykład
witam. Rozumiem, że czytaliśmy ze zrozumieniem ...