@stefan 123 co mam brać na klatę? Jakie sceny robię? Przekazałem informacje, tyle i aż tyle. A czy w nią uwierzysz, mało mnie to interesuje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No właśnie, bo emerytom 13. i 14. emerytury nie zabiorą tak szybko!Jak zabiorą 13 i wysługę to trzeba szybko iść na emkę, nie ma rady....
Założenie Polskiego Ładu już korygują emerytury od 4900 zł brutto, to nie wiem czy będzie tak ciekawie. To co dali w podwyżce inflacyjnej, skompensują sobie janosikowym.No właśnie, bo emerytom 13. i 14. emerytury nie zabiorą tak szybko!
Pszczółki, Smerfy i inne fantastyczne (sic!) postaci ...No to niech zmieniają tylko kto wtedy im zostanie w tym burdelkasie.
spokojnie, jednak będą podwyżki
Nawet 60 proc. podwyżki dla urzędników rządowych. Rozporządzenie będzie gotowe w najbliższych dniach
Rozporządzenie prezydenta Andrzeja Dudy ws. podniesienia wynagrodzeń osób publicznych, przede wszystkim podsekretarzy stanu, zostanie podpisane w najbliższych dniach - poinformował w czwartek minister w Kancelarii Prezydenta Andrzej Dera.forsal.pl
Duda zagrał Dudzie na nosie...echo niesie, no i oczywiście MF nie miał prawa sprzeciwu. Koryto się rozszerzaRozporządzenie już podpisane. Można , można Panie i Panowie .
Posłowie dostaną po kryjomu 60 procent podwyżki . Nie będzie żadnego głosowania .
Polscy parlamentarzyści otrzymają od PiS znaczną podwyżkę wynagrodzeń. Obóz rządzący obawia się reakcji wyborców, znalazł więc sposób na pominięcie głosowania nad ustawą zwiększającą pensje polityków w Sejmie.
Podwyżki dla posłów i senatorów zostały wprowadzone rozporządzeniem prezydenta Andrzeja Dudy.
W uzasadnieniu można usłyszeć, że to dla dobra Polski .
Wyrówna się, resort MF zaostrzy gen oszczędności w IAS, UCS i US.Duda zagrał Dudzie na nosie...echo niesie, no i oczywiście MF nie miał prawa sprzeciwu. Koryto się rozszerza
ZGK a Ty nie masz piątki z zerami???????Stefan ty też weźmiesz to na klatę, a zapomniałem ty zarabiasz piątaka z zerami, więc ci będzie pewnie lżej.
Tu nie chodzi o to ile kto zarabia, tylko na kim ciągle się robi oszczędności. Zakpiłeś sobie z kolegi Mały, jakby tylko to jego dotyczyło, a dotyczy nas wszystkich. Ja dokonałem zagrywki w twoim stylu.ZGK a Ty nie masz piątki z zerami???????
Z tego co wiem to wszyscy przyjęci przed 99 tyle mają lub niewiele im brakuje.
60% podwyżki sami sobie przyznali a nam nawet o inflację nie dają? Sk***syny!
dodatek za wysługę lat - można zlikwidować ale jest systemowym motywatorem przywiązującym do pracodawcy. Z drugiej strony pense /pobory w budżetowce na tle wolego rynku nie są zbyt atrakcyjne więc pozbawiając jakiej kol wiek perspektywy należy się skazywać na miernoty a i teraz mimo częstego wygórowanego mniemania o sobie na różnych szczeblach szału gwizdka nie ma.Tu nie chodzi o to ile kto zarabia, tylko na kim ciągle się robi oszczędności. Zakpiłeś sobie z kolegi Mały, jakby tylko to jego dotyczyło, a dotyczy nas wszystkich. Ja dokonałem zagrywki w twoim stylu.
Nie zwróciłeś uwagi że w mediach pojawiły się głosy, że to funkcjonariusze mają za dużo dodatków do uposażenia, a więc można domniemywać, że to my pierwsi możemy być zarażeni genem oszczędności przez MF.
Nie dzielmy się, tylko współdziałajmy w kluczowych dla nas sprawach.
Dajcie spokój, nie znacie się:W świetle 20mld nadwyżki budżetowej szumnie ogłoszonej przez mateusza, zakupu abramsów zdaje się za kolejne 20, zakupu korwet za 60, brak premii w 2021 i modernizacji zakrawa na kpinę w żywe oczy
Tym bardziej w świetle 60% podwyżki dla urzędników rządowych i posłów
Ale nie jestem pazerny
Niech wyrównają 10% wzrost wynagrodzeń o którym też gada mateuszek wzrostem kwoty bazowej o 10%