Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zatrzymanie Jacka K. przysłoniła Nam w dniu dzisiejszym Nasz główny temat.
Przypominam i proszę o zebranie podpisów i odesłanie pierwszej partii bezpośrednio po Świętach i następnie kontynuowanie działań.
Ja mam już 30. Mi idzie bardzo łatwo. A jak u Was?
Dziękuję bardzo. Członkowie nie zbiorą tylu podpisów. To jest akcja całego środowiska i każdy mam nadzieję będzie z czasem trwania akcji postrzegał to tak jak Ty, jako swój obowiązek. Pewnie będą wyjątki, ale były też w 2016 i daliśmy radę mimo wszystko.Spełniam tylko swój obowiązek jako członka Związku.
Chapeau bas to dla Pana Sławka i całego Zarządu za wielka pracę, zaangażowanie i niezłomną, bezkompromisową i niesprzedajną postawę wobec MF. Dziekuję.
Witam
Listy z podpisami pomału zaczynają docierać.
Przypominam uprzejmie o wysłaniu już zebranych podpisów i kontynuację działań na nowym wykazie. Podpisy już zebrane, nawet jeśli jest ich kilka, tj. mniej niż 10, proszę już przekazać
Dzięki za działania. Zachęcam pozostałe osoby, zachęcam wszystkich
Pomimo ogólnego zniechęcenia przekazałem do wysłania coś około 70 podpisów i zbieram dalej Pozdrawiam i życzę nam wszystkim powodzenia, a Tobie Sławku dzięki za zaangażowanieDodałem więcej. Projekt obywatelski cofa skutki ucywilnienia i zapewnia po powrocie do munduru ciągłość służby. Oczywiście dla wszystkich chętnych. DZIAŁAJMY!
Nie jesteś jedynym który trafił na taką barierę ludzie tam boją się własnego cienia. Ogólnie masakra.Ja deklarowałem, że zbiorę 50 podpisów, udało się ponad 70. W pt wysyłam listy do Nysy. Co istotne, większość sygnatariuszy to ludzie spoza branży. W moim US spotkałem sie z odmową podpisów (sic!). Boja sie własnego cienia. Jak takie pis** są z dawnej skarbówki, to nie można sie dziwić, że jest, jak jest.
Cudowne wpisy. Dziękuję bardzo. Ogólne zniechęcenie i obawy w niektórych jednostkach na pewno znikną z czasem. Jestem spokojny. Dawajmy tylko wciąż niezachwianie dobry przykład jw. wielcy Stary1, Mirekk83, jakubek40 i inni, a na pewno damy radę.