Projekt ustawy o KAS

Czy ktoś może tu zamieścić komunikat po spotkaniu z ssc i premierem z 12.10? Nie mam teraz innej mozliwosci żeby zobaczyć ją

...niech ten KAS w końcu wjedzie i WAS zmiecie...wtedy docenicie co mieliście...dzieciaki w mundurkach ...mam fajną focie...waszego kolegi...wiecie Co?...nie zamieszczę bo jeszcze Was szanuję... Ale kiedy mnie wkur... wrzucę...bedzie wstyd...

Ciekawe kogo będą winić jak przez KAS zawalą się finanse publiczne, no bo, że do tego dojdzie, to pewne.

Wrzucaj , będzie śmiesznie ... a tak nawiasem jak MF tak leje na mundurki, to dlaczego tyle osób z gmachu na Świętokrzyskiej i znajomi znajomych (cywile) chcą go nosić ?

...niech ten KAS w końcu wjedzie i WAS zmiecie...wtedy docenicie co mieliście...dzieciaki w mundurkach ...mam fajną focie...waszego kolegi...wiecie Co?...nie zamieszczę bo jeszcze Was szanuję... Ale kiedy mnie wkur... wrzucę...bedzie wstyd...

Przestań pić zgłoś się na terapię na odwyk

mam 3 pytania odnośnie tej notatki z coryntii:
1. jakie to zadania dla 1800 f-szy?o co w tym chodzi?
2. skąd liczba 10000?czy tylu ma byc f-sz w kas?
3. kto się łapie na ten system emerytalny w tym momencie??czy dobrze rozumiem osoby 5/15/55? a co z osobami np. przyjętymi do pracy w 2010 r.?oni też bedą mogli dosłuzyc?

Mam 3 pytania odnośnie tej notatki z coryntii:
prowadzenie kontroli bezpieczeństwa w lotnictwie cywilnym na zasadach określonych w ustawie Prawo lotnicze
Tak. Dzisiaj na Komisji SSC mówił o około 9500-10000
3. kto się łapie na ten system emerytalny w tym momencie??czy dobrze rozumiem osoby 5/15/55? a co z osobami np. przyjętymi do pracy w 2010 r.?oni też bedą mogli dosłuzyc?
Będą mogli dosłużyć jeśli zostaną funkcjonariuszami służby celno-skrabowej. Jeśli zostaną ucywilnieni niestety nie. To tylko relacja, bo moje zdanie na temat ucywilnienia jest znane. Jest to mianowicie skandal niespotykany w cywilizowanym świecie.

Ostatnia edycja:
Walec PiS jedzie równo po SC, komisja finansów to jakaś farsa, wyświechtanych frazesów Banasia po prostu nie da się już słuchać, to jest choroba z kategorii psychiatrii i psychologii, co to jest za Państwo ta RP(to jakaś Republika Prywatna)

Mam 3 pytania odnośnie tej notatki z coryntii:
prowadzenie kontroli bezpieczeństwa w lotnictwie cywilnym na zasadach określonych w ustawie Prawo lotnicze
Tak. Dzisiaj na Komisji SSC mówił o około 9500-10000
Będą mogli dosłużyć jeśli zostaną funkcjonariuszami służby celno-skrabowej. Jeśli zostaną ucywilnieni niestety nie. To tylko relacja, bo moje zdanie na temat ucywilnienia jest znane. Jest to mianowicie skandal niespotykany w cywilizowanym świecie.
dzięki Sławek za odpowiedź. Chciałbym jeszcze dopytać o to ile z tych ok. 10 tys f-szy to będą osoby z obecnej SC-czy masz jakies info w tym temacie?I odnośnie tej kontroli bezpieczeństwa o co w tym chodzi? to są f-sze pełniący służbę na lotniskach tak jak teraz?
P.S
jak tam dzisiaj na komisji? coś do przodu?

Nie wiem ilu, bo w to wchodzi jeszcze część obecnych pracowników UKS
Z lotniskami chodzi o przejęcie zadań, które robią dzisiaj firmy prywatne, to jest to co oddała kiedyś SG

Nie wiem ilu, bo w to wchodzi jeszcze część obecnych pracowników UKS
Z lotniskami chodzi o przejęcie zadań, które robią dzisiaj firmy prywatne, to jest to co oddała kiedyś SG

jesli źle mysle wyprowadzcie z błedu:
10000(planowane zatrudnienie w KAS)-5100(f-sze UKS)-1800(f-sze na lotniskach)=3100(dla obecnej Służby Celnej???!!!)

Back
Do góry