ja też ,kolejne jaja ?! co z tą notatką !!!!! proszę wkleić !Ja też nie.
Ostatnia edycja:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja też ,kolejne jaja ?! co z tą notatką !!!!! proszę wkleić !Ja też nie.
Rozpatrzenie sprawozdania podkomisji nadzwyczajnej o poselskich projektach ustaw:
1) o Krajowej Administracji Skarbowej (druk nr 826),
2) Przepisy wprowadzające ustawę o Krajowej Administracji Skarbowej (druk nr 827)
- przedstawia przewodniczący podkomisji poseł Andrzej Szlachta.
Wszystko to prawda co napisałeś. I jeszcze jedno dodam od siebie -czas odprawy. Im mniej sekund tym lepiej. Paranoja do potęgi. Ale to są wskazania i zalecenia z M.F. Sławek postaraj nie przejmować się niektórymi wpisami. A za przekazanie ńaszych kompetencji typu otwarcie procedury TIR....będą padały ważne osoby...Poprzednie szefostwo doprowadziło SC do ruiny, tego nikt już nie zatrzyma. Uproszczeniami przekazano nasze uprawnienia firmom i agencjom celnym, miernikami wymuszono brak kontroli zgłoszeń, wydano miliony na niedziałające systemy, centralizacja to postępująca katastrofa, rośnie zadłużenie w Zefirze, Zisar to kpina z analizy ryzyka, w jednym roku trzy razy zmienił się wzór umundurowania, koncepcje i pomysły z MFu przechodziły ludzkie pojęcie, mierniki, statystyki, meldunki, sprawozdania - tym się ta służba najczęściej zajmowała, bo takie mieliśmy wymagania z góry. Można tak jeszcze długo wymieniać, jak się to kończy to już wiemy - KAS. SC utonęła w chaosie, za który w najmniejszym stopniu nie odpowiadają ludzie z urzędów i oddziałów. Zamiast rozliczyć winowajców, likwiduje się całą formację.