Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zakaz karmienia troli
......
[video=youtube;CzpgK-XMCS4]https://www.youtube.com/watch?v=CzpgK-XMCS4[/video]
...niech ten KAS w końcu wjedzie i WAS zmiecie...wtedy docenicie co mieliście...dzieciaki w mundurkach ...mam fajną focie...waszego kolegi...wiecie Co?...nie zamieszczę bo jeszcze Was szanuję... Ale kiedy mnie wkur... wrzucę...bedzie wstyd...
Przestań pić zgłoś się na terapię na odwyk...niech ten KAS w końcu wjedzie i WAS zmiecie...wtedy docenicie co mieliście...dzieciaki w mundurkach ...mam fajną focie...waszego kolegi...wiecie Co?...nie zamieszczę bo jeszcze Was szanuję... Ale kiedy mnie wkur... wrzucę...bedzie wstyd...
o to ci chodzi?Ponawiam prośbę
Konkretne pytania... Ja tez czekam na odpowiedzi, konkretne bez dywagacji...
dzięki Sławek za odpowiedź. Chciałbym jeszcze dopytać o to ile z tych ok. 10 tys f-szy to będą osoby z obecnej SC-czy masz jakies info w tym temacie?I odnośnie tej kontroli bezpieczeństwa o co w tym chodzi? to są f-sze pełniący służbę na lotniskach tak jak teraz?Mam 3 pytania odnośnie tej notatki z coryntii:
1. jakie to zadania dla 1800 f-szy?o co w tym chodzi?
prowadzenie kontroli bezpieczeństwa w lotnictwie cywilnym na zasadach określonych w ustawie Prawo lotnicze
2. skąd liczba 10000?czy tylu ma byc f-sz w kas?
Tak. Dzisiaj na Komisji SSC mówił o około 9500-10000
3. kto się łapie na ten system emerytalny w tym momencie??czy dobrze rozumiem osoby 5/15/55? a co z osobami np. przyjętymi do pracy w 2010 r.?oni też bedą mogli dosłuzyc?
Będą mogli dosłużyć jeśli zostaną funkcjonariuszami służby celno-skrabowej. Jeśli zostaną ucywilnieni niestety nie. To tylko relacja, bo moje zdanie na temat ucywilnienia jest znane. Jest to mianowicie skandal niespotykany w cywilizowanym świecie.
Nie wiem ilu, bo w to wchodzi jeszcze część obecnych pracowników UKS
Z lotniskami chodzi o przejęcie zadań, które robią dzisiaj firmy prywatne, to jest to co oddała kiedyś SG