Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Funkcjonariusze tylko w w WZP oraz OCWielu zaboli
Czy ktoś może potwierdzić,że ten wykres z głównej strony to pewnik? .
A co z MF, nie ma w strukturze KAS?
Ten wykres to struktura terenowa a MF to struktura centralna i teraz wiem gdzie reszta tych funkcjonariuszy oznaczonych na zielono na schemacie oni sa w MF ieA co z MF, nie ma w strukturze KAS?
Schemat zawiera: KAS STRUKTURA - poziom terenowy, czyli nie ma tam struktury MF ale i po co jak tam sami w większości funki będą.
Środowisko eksperckie izbowo-urzędowe do cywila, pion kontroli, zr, ks - i to wszystko w IAS - będzie dużo trudnych decyzji.
Mam w związku z tym pytanie: Czy zadania dozoru przejmą OC razem z ludźmi, czy Dozór w całości do ucywilnienia?Czy ktoś może potwierdzić,że ten wykres z głównej strony to pewnik? Dziwny ten schemat. Docierają do nas projekty różnych zmian w rozporządzeniach w związku z KAS. W jednym z nich jest mowa np. o nakładaniu zamknięć urzędowych na naczynia służące do przewozu niektórych wyrobów akcyzowych. W tym projekcie pisze, że plomby nakłada funkcjonariusz. Czyli zadania obecnego dozoru przejmą oddziały celne? Pion kontroli podatkowej ( czyli też akcyzowej) przechodzi pod Urzędy Skarbowe podobnie jak Gry. Wydaje mi się, że nanoszenie nowej struktury na obecną tak 1:1 nic nie da, to będzie rewolucja ( bo na pewno nie ewolucja wręcz przeciwnie).
Mam w związku z tym pytanie: Czy zadania dozoru przejmą OC razem z ludźmi, czy Dozór w całości do ucywilnienia?
Czy ktoś może potwierdzić, że ten wykres z głównej strony to pewnik? ...
Obawiam się, że to nie SSC.Myślę że SSC ��
Nie myl obecnego OC ora Dozoru ze strukturą podobnie brzmiących jednostek organizacyjnych w KAS.Mam w związku z tym pytanie: Czy zadania dozoru przejmą OC razem z ludźmi, czy Dozór w całości do ucywilnienia?