Projekt ustawy o KAS

kolego, grupa trzymająca władzę wysłała do tej roboty to, co miała najlepsze. i to ... to :) pokazuje, że wybór był prawidłowy :). brawo, patologiczna zmiano.

[video=youtube;F9Q5D8hsEgM]https://www.youtube.com/watch?v=F9Q5D8hsEgM[/video]

Witam... Obejrzałem relację z senatu. Tacy ludzie stanowią prawo. Większość nie wiedziała o czym mówi i o co pyta. Ja pier...lę. Senator sprawozdawca, chyba dopiero podczas obrad ...czytał projekt ustawy. A krótki, o funkcjonariuszach celnych: "ONI"!!! Tak w skrócie: zacietrzewienie, zakłamanie,mściwość, pogarda dla obywateli. pzdr:mad:

Ostatnia edycja:
Patrząc na ten cyrk czy bagno w sejmie i senacie, które zgotował nam PiS dochodzę do jednego wniosku, że w tym ..... państwie jak już się idzie na wybory to trzeba głosować według następującego klucza. Jeśli głosuję na partię X do sejmu to do senatu muszę głosować na partię Y a na prezydenta z partii Z, bo wtedy jest jakaś szansa, że gdzieś ktoś przyblokuje jakąś głupią ustawę. Innego wyjścia nie ma. A teraz mnie najbardziej boli, że głosowałem we wszystkich trzech przypadkach na PiS. Za to ona teraz mnie wyrucha bez mydła po dwudziestu kilku latach nienagannej służby.
Dziwne że zaufałes im, lub może mało inteligentne. Jednak to jeszcze nie koniec koledzy celnicy którym przedstawiono zarzuty w latach 2007 na podstawie poszlak teraz zostali w 2016 roku skazani na karę bezwzględnego więzienia to ich kolego powinieneś przeprosić najmocniej. I powinieneś dostać jeszcze jakaś karę ale to już przyjdzie z kas. A najbardziej mnie boli to ze władza ingeruje w sądownictwo inaczej mówiąc zagarneli całe państwo i NIK IM NIC NIE ZROBI dziękuję.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Wypowiedź SSC w Senacie świadczy o tym, jak nas nienawidzi. Smutne ale prawdziwe.

A czego się spodziewałeś po tych wszystkich związkowych akcjach wymierzonych w niego bezpośrednio ?
Negocjacje to sztuka osiągania celów które są możliwe do osiągnięcia w danych warunkach a nie dokopania i obrażania drugiej strony. Oczywiście pewną presję można wywierać ale z negocjatorem się nie wojuje, zwłaszcza jeśli ma on przewagę reprezentując władzę państwową.

po 1. Nie wiadomo czy w sejmie przesunięcie o 2 miesiące zostanie poparte.

po 2. Z czego tu się cieszyć. Odkładanie w czasie nic już nie da. Niech się zdecydują bo ile można czekać na przedstawianie propozycji

Ma ktoś aktualny projekt ustawy o kas i przepisy wprowadzające kas. Po zmianach w senacie? Chciałbym zobaczyć co pozmieniali

KAS to przykład niekompetencji i nieudacznictwa , ale on musi wejść choćby po to, abym ja mógł to uwodnić naukowo !!!!!!!!!!!

Szefie, to o Was śpiewają?

Oto stary jest kombatant
Co zasługi ma wspaniałe
Kiedyś z ludem był pod stocznią
Noce spędzał w styropianie

Teraz się urządził nieźle
I ma w dupie robotników
Co dzień kradnie ile wlezie
I nie znosi głośnych krzyków (...)

Trzeba było coś obiecać
Ludziom, żeby głosowali
Wolna Polska, raj na ziemi
Demokracja i pluralizm

Wszystko było takie proste
Większość w bajki uwierzyła
Chcieli mieć bogatą Polskę
Bóg gdzieś jest, lecz forsy ni ma

Już przestańcie protestować
Lepiej idźcie się pomodlić
Stulcie ryja i do pracy
Dajcie nam trochę porządzić

To elita polityczna
Kiedyś w sierpniu było fajnie
Teraz mówią na nich "oni"
Wszyscy siedzą równo w bagnie (...)

[video=youtube;EzpR3z8oMPo]https://www.youtube.com/watch?v=EzpR3z8oMPo[/video]

po 1. Nie wiadomo czy w sejmie przesunięcie o 2 miesiące zostanie poparte.

po 2. Z czego tu się cieszyć. Odkładanie w czasie nic już nie da. Niech się zdecydują bo ile można czekać na przedstawianie propozycji

Odpowiem:

po 1 Jeżeli w Senacie o przesunięciu wejścia w życie ustawy o 2 miesiące mówi sam Minister Banaś to myślę, ze jest to przesądzone.
po 2 Z terminem propozycji czyli do końca maja nic nie zamierzają zmieniać. Więc nie będzie trzeba dużej czekać.

Ale co racja to racja z czego tu się cieszyć.

Porządek dzienny
30. posiedzenia Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej
w dniach 15 i 16 listopada 2016 r.
(wtorek – środa)

Porządek dzienny może być uzupełniony o:
(...)
oraz o ewentualne uchwały Senatu do ustaw:

Sprawozdanie Komisji Finansów Publicznych o uchwale Senatu w sprawie ustawy o Krajowej Administracji Skarbowej (druki nr )

Sprawozdanie Komisji Finansów Publicznych o uchwale Senatu w sprawie ustawy – Przepisy wprowadzające ustawę o Krajowej Administracji Skarbowej (druki nr )

Back
Do góry