może to już gdzieś było, ale wstawiam
http://www.nil.org.pl/aktualnosci/kontrola-grupy-funkcjonariuszy-sluzby-celnej-pismo-prezesa-nrl
http://www.nil.org.pl/aktualnosci/kontrola-grupy-funkcjonariuszy-sluzby-celnej-pismo-prezesa-nrl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No może to jest 1/3 ale to jest ta część co nie boi się powiedzieć na głos co myślą wszyscy (wiem co mówię bo rozmawiam z ludźmi którzy nie są w żadnych związkach) , ponadto na pikietach byli nie tylko związkowcy, A ściągalność... no sorry jak chcecie poprawić ściągalność VAT-u to do roboty. Nie potrzeba do tego Służby Celnej tylko odpowiednich przepisów i chęci w uksach a przede wszystkim w emefie !!!
Mam tylko jedno pytanie...jedno ...proszę o merytoryczną odpowiedź (bez ataków)...
Dlaczego wszyscy ...którzy są za KAS...są wrogami SC?...
Wasz ZZ popiera 5tyś. funkcjonariuszy 1/3 stanu SC...dlaczego mniejszość narzuca swoje zdanie/poglądy...dlaczego pod "walką" z KAS ukrywany jest prawdziwy powód ...?
...nagacja...obrażanie rządzących i pracowników którzy patrzą biernie na wasze poczynania nazywacie...
Czytam to forum od roku...i szczerze mówiąc...jestem pod wrażeniem nienawiści do ludzi którzy nie chcą WAS widzieć jako emerytów po 15 latach...tylko w KAS...
Mam tylko jedno pytanie...jedno ...proszę o merytoryczną odpowiedź (bez ataków)...
Dlaczego wszyscy ...którzy są za KAS...są wrogami SC?...
Wasz ZZ popiera 5tyś. funkcjonariuszy 1/3 stanu SC...dlaczego mniejszość narzuca swoje zdanie/poglądy...dlaczego pod "walką" z KAS ukrywany jest prawdziwy powód ...?
...nagacja...obrażanie rządzących i pracowników którzy patrzą biernie na wasze poczynania nazywacie...
Czytam to forum od roku...i szczerze mówiąc...jestem pod wrażeniem nienawiści do ludzi którzy nie chcą WAS widzieć jako emerytów po 15 latach...tylko w KAS...
W ankiecie brali udział członkowie i niezrzeszeni.Panie Sławku to nadal 1/3...właśnie o to mi chodziło ...dlaczego grupa ludzi uważa że ma monopol na wiedzę/rację jak powinna wyglądać reforma SC i US...czytaj KAS... (walka z nim) jest walką tylko i wyłącznie o emki...dlaczego nie powiecie wprost...tylko negujecie wszystko co rząd chciałaby zrobić aby sciagalnosc była lepsza/zwarta...
przeciez MF nie ma zadnych ekspertow i argumentow. prosze podaj jakies. jedyny argument jaki maja to <wierzymy, ze to cos da> wiara to piekna sprawa ale w troche innej dziedzinie. Poza tym, pomysl samodzielnie i powiedz jakie Ty masz argumenty za. Mozna podyskutowac czemu nie? Zawsze kolejna osoba przekonana o idiotyzmie KAS sie przyda.Panie Sławku co jeśli Wy się mylicie?...KAS... tyle opini co ekspertów...nikt nie ma monopolu na rację ...
Sam doskonale wiesz że KAS nie poprawi wpływów do budżetu, ta ustawa tylko spowoduje ogromny chaos. Tak się składa że przeczytałem całość.A tak na marginesie takie zdanie ma 100 procent funków których znam włącznie z naczelnikami. Jestem w celnikach.pl jako jedyny w mojej komórce a na proteście byliśmy wszyscy właśnie głównie Ci niezrzeszeni.Panie Sławku co jeśli Wy się mylicie?...KAS... tyle opini co ekspertów...nikt nie ma monopolu na rację ...
Odezwała się następna tuba resortowa. która po reformie będzie oficerem z krwi i kości z prawem do emerytury mundurowej - wcalę się im nie dziwię że tak prą do KAS - od zera do oficera i to sprintem.Panie Sławku to nadal 1/3...właśnie o to mi chodziło ...dlaczego grupa ludzi uważa że ma monopol na wiedzę/rację jak powinna wyglądać reforma SC i US...czytaj KAS... (walka z nim) jest walką tylko i wyłącznie o emki...dlaczego nie powiecie wprost...tylko negujecie wszystko co rząd chciałaby zrobić aby sciagalnosc była lepsza/zwarta...
no widzisz i tu sie wlasnie roznimy my uwazamy ze KAS jest szkodliwy dla panstwa ale nie chcemy stac z boku i patrzec jak to sie skonczy bo uwazamy ze skonczy sie zle. Naprawde wolisz byc biernym i oddac swoja przyszlosc w rece takich ludzi, jacy sa w MF? A jesli efekt bedzie zly rowniez dla Ciebie? rozumiem...olewasz, a jesli bedzie zly dla Twoich bliskich? moze tez olewasz, ale jesli tak to juz wiesz dlaczego nigdy sie nie dogadamyNie jestem za i przeciw KAS...interesuje mnie jedynie...efekt...
Kto ma rację... przekonamy się w momencie...właśnie którym?... jeśli Wy jako celnicy.pl macie rację... wtedy rząd/ MF ...nie chcę myśleć...
Życzę powiedzenia w walce z KAS ...do czego to Was doprowadzi...?