zdeterminowany
Nowy użytkownik
- Punkty reakcji
- 0
"Dyzma" jak nic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
po chwili refleksji bardziej mi tu pasuje określenie podatkowy żigolo. do obsadzenia w jakiejś charakterystycznej trzecioplanowej roli. pod warunkiem, że nie będzie próbował mówić.
banuś ma już konkurencję na całkiem dobrym poziomie .
Mam tylko jedno pytanie...jedno ...proszę o merytoryczną odpowiedź (bez ataków)...
Dlaczego wszyscy ...którzy są za KAS...są wrogami SC?...
Wasz ZZ popiera 5tyś. funkcjonariuszy 1/3 stanu SC...dlaczego mniejszość narzuca swoje zdanie/poglądy...dlaczego pod "walką" z KAS ukrywany jest prawdziwy powód ...?
...nagacja...obrażanie rządzących i pracowników którzy patrzą biernie na wasze poczynania nazywacie...
Czytam to forum od roku...i szczerze mówiąc...jestem pod wrażeniem nienawiści do ludzi którzy nie chcą WAS widzieć jako emerytów po 15 latach...tylko w KAS...
Mam tylko jedno pytanie...jedno ...proszę o merytoryczną odpowiedź (bez ataków)...
Wasz ZZ popiera 5tyś. funkcjonariuszy 1/3 stanu SC...dlaczego mniejszość narzuca swoje zdanie/poglądy...dlaczego pod "walką" z KAS ukrywany jest prawdziwy powód ...?
...nagacja...obrażanie rządzących i pracowników którzy patrzą biernie na wasze poczynania nazywacie...
Czytam to forum od roku...i szczerze mówiąc...jestem pod wrażeniem nienawiści do ludzi którzy nie chcą WAS widzieć jako emerytów po 15 latach...tylko w KAS...
Wypisz wymaluj istny szefuncio, bo tak jak jemu proste sprawy trzeba tłumaczyć dwa razy. Przykład idzie z góry.Mam tylko jedno pytanie...jedno ...proszę o merytoryczną odpowiedź (bez ataków)...
Panie Sławku to nadal 1/3...właśnie o to mi chodziło ...dlaczego grupa ludzi uważa że ma monopol na wiedzę/rację jak powinna wyglądać reforma SC i US...czytaj KAS... (walka z nim) jest walką tylko i wyłącznie o emki...dlaczego nie powiecie wprost...tylko negujecie wszystko co rząd chciałaby zrobić aby sciagalnosc była lepsza/zwarta...96% środowiska zawodowego nie popiera KAS.
http://celnicy.pl/content.php/3444-Blisko-96-funkcjonariuszy-celnych-nie-popiera-KAS
panie sławku to nadal 1/3...właśnie o to mi chodziło ...dlaczego grupa ludzi uważa że ma monopol na wiedzę/rację jak powinna wyglądać reforma sc i us...czytaj kas... (walka z nim) jest walką tylko i wyłącznie o emki...dlaczego nie powiecie wprost...tylko negujecie wszystko co rząd chciałaby zrobić aby sciagalnosc była lepsza/zwarta...
Prawda "boli" ...takim podejściem pokazujesz jakie środowisko reprezentujesz...cóż...żenujące...nie karmić troli.
a co Rzad chcialby zrobic zeby poprawic sciagalnosc? chetnie sie dowiem, posluchaj Czyzowicza i Modzelewskiego, przeczytaj opinie nt ustawy KAS (w streszczeniu wysylaja KAS na smietnik). Posluchaj argumentow ekspertow jesli naszych nie sluchasz. ale ostrzegam, prawda boliPanie Sławku to nadal 1/3...właśnie o to mi chodziło ...dlaczego grupa ludzi uważa że ma monopol na wiedzę/rację jak powinna wyglądać reforma SC i US...czytaj KAS... (walka z nim) jest walką tylko i wyłącznie o emki...dlaczego nie powiecie wprost...tylko negujecie wszystko co rząd chciałaby zrobić aby sciagalnosc była lepsza/zwarta...
Prawda "boli" ...takim podejściem pokazujesz jakie środowisko reprezentujesz...cóż...żenujące...