prawdziwym mężczyznom trzeba wierzyć ... ...
bo oni nigdy nie kończą
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kolego, wiceminister Zieliński nie jest kolesiem. Trochę szacunku i powagi.Sławku -moje gratulacje! Nie ważne jak się zakończy ta sprawa, ale przynajmniej bardzo skutecznie i zwięźle nakreśliłeś to co w SC jest najważniejsze. IDEALNIE wybroniłes się z pytań - zwłaszcza tych "zamartwiających się pełowców".
Wielki szacunek dla ministra Zielińskiego - koles gadał jakby był jednym z nas. Widać, ze od lat interesuje się mniej lub więcej zielonymi ludkami Jak Go słuchałem, to miałem wrażenie, ze jest w opozycji nie kluczył, tylko mówił prosto. NIE DLA DZIELENIA F-SZY !
Sprawą nadal nierozstrzygnięta pozostaje KAS, ale do tego też dojdziemy.
Jedynym minusem tej debaty jest fakt, że i MSW i MF zastrzegły, ze nie jest to jednolite stanowisko Rządu.
Cała nadzieja w Sławku i Jego wystąpieniach na komisjach.
Jeszcze raz dziękujemy Sławku!
wydawało mi się, że przedstawiciele MSWiA oraz MF zastrzegli, że nie ma oficjalnego stanowiska rządu w tej sprawie.Jedynym minusem tej debaty jest fakt, że i MSW i MF zastrzegły, ze nie jest to jednolite stanowisko Rządu.
Lepsze niż SPECTRE nowy Bond. Brawo Sławek i min. Zieliński. Jeżeli będzie KAS to na pewno nie funkcjonalny.
Zdecydowanie !Brawo minister Zieliński - proszę zapamiętać tą życzliwą i kompetentną twarz - i pamiętać o szacunku - w każdym miejscu i czasie "salut " się należy - jak na prawdziwą służbę mundurową - i honorowego człowieka !!!!!!!
Do godziny wstawię linka do wczorajszego pierwszego czytania w sejmie niestety bez kilku pierwszych minut-cóż zrobić technika czasem zawodzi.