Zielony Groszek
Aktywny użytkownik
- Punkty reakcji
- 34
Sławku gratulacje, Panie Zieliński szacunek za konsekwencję
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
pis ustami posła zielińskiego potwierdził zamiar jednolitego potraktowania wszystkich funkcjonariuszy. nieazależnie od miejsca pełnienia służby. konrad też pokazał klasę. na dzień dzisiejszy jest dobrze. myślę, że co do tego nie ma sporu.
to jest kolejny wielki dzień dla SC.
brawo dla Sławka i pozostałych "sprawców".
CELNIKU ZADEKLARUJ SIĘ !
Gratulacje dla Sławka, pozdrowienia dla koleżanek i kolegów z balkonu sejmowego
Wprawdzie nigdy nie byłem za PiSem, a tym bardziej za PO biorąc pod uwagę ostatnie destrukcyjne dla SC lata, ale zajebiście mi się podobało to, jak pan Zieliński dowalił tym obłudnikom z PO - brawo panie ministrze. I po raz pierwszy się cieszę, że PIS objęło władzę, lecz dalej mam mieszane uczucia co do ich działalności. Tak, czy inaczej to wielki dzień dla SC. Szkoda tylko, że na tym wszystkim (bo myślę, że się dobrze dla nas skończy) Kapica i reszta tej byłej już bandy skorzysta
po raz pierwszy muszę się z Tobą zgodzić
Pięknie przemawiał Poseł/V-ce Minister Zieliński, bo o Przewodniczącym nawet nie mówię, klasa sama w sobie Obawiałam się wypowiedzi przedstawiciela MF, ale się przyjemnie zdziwiłam. I ogromnie mi się podobał 'prztyczek' Przewodniczącego do pomysłów Nowoczesnej o zlikwidowaniu uprawnień dla służb mundurowych i przykład 60 strażaka jadącego do pożaru. Może to komuś trochę w głowie rozjaśni.