Projekt obywatelski przekazany Parlamentarzystom. 2 grudnia I czytanie

pis ustami posła zielińskiego potwierdził zamiar jednolitego potraktowania wszystkich funkcjonariuszy. nieazależnie od miejsca pełnienia służby. konrad też pokazał klasę. na dzień dzisiejszy jest dobrze. myślę, że co do tego nie ma sporu.

oczywiście wielkie dzięki dla zz celnicy pl. na ręce sławka i całego zarządu. dla takich chwil warto żyć.

pis ustami posła zielińskiego potwierdził zamiar jednolitego potraktowania wszystkich funkcjonariuszy. nieazależnie od miejsca pełnienia służby. konrad też pokazał klasę. na dzień dzisiejszy jest dobrze. myślę, że co do tego nie ma sporu.

po raz pierwszy muszę się z Tobą zgodzić :)
Pięknie przemawiał Poseł/V-ce Minister Zieliński, bo o Przewodniczącym nawet nie mówię, klasa sama w sobie :) Obawiałam się wypowiedzi przedstawiciela MF, ale się przyjemnie zdziwiłam. I ogromnie mi się podobał 'prztyczek' Przewodniczącego do pomysłów Nowoczesnej o zlikwidowaniu uprawnień dla służb mundurowych i przykład 60 strażaka jadącego do pożaru. Może to komuś trochę w głowie rozjaśni.

to jest kolejny wielki dzień dla SC.
brawo dla Sławka i pozostałych "sprawców".

CELNIKU ZADEKLARUJ SIĘ !

Slawek dziekuje!
W ITD tez sa rozne stanowiska i nikt nie mowi ze tylko liniowi przejda do Policji. Jesli u nas chca nas dzielic to musialaby byc opcja zerowa, bo nie moze decydowac to gdzie pracujesz teraz bo bedzie jak przed dniem wejscia

Chylę czoła Sławek przed Tobą i wszystkimi którzy razem z Tobą przyczynili się do dzisiejszego dnia. Pozdrawiam i dziękuję

Wyszło fantastycznie, wyrazy szacunku dla Sławka, dziękuję. Jestem dumny, że należę do ZZ Celnicy.pl

przyłączam się do uchylania kapelusza. Sławek 100% profesjonalizmu i rzeczowości! A od dziś lubię posła Zielińskiego!! P.S. Min. Konrad sprytnie uniknął odpowiedzi na temat konsolidacji sfrukturalnej.

to po kielichu i do roboty, Sławek, Marysia, Jola i wszystkim, którzy nas tak pięknie reprezentowali dzięki wielkie i szacun jeszcze większy

Gratulacje dla Sławka, pozdrowienia dla koleżanek i kolegów z balkonu sejmowego :)
Wprawdzie nigdy nie byłem za PiSem, a tym bardziej za PO biorąc pod uwagę ostatnie destrukcyjne dla SC lata, ale zajebiście mi się podobało to, jak pan Zieliński dowalił tym obłudnikom z PO - brawo panie ministrze. I po raz pierwszy się cieszę, że PIS objęło władzę, lecz dalej mam mieszane uczucia co do ich działalności. Tak, czy inaczej to wielki dzień dla SC. Szkoda tylko, że na tym wszystkim (bo myślę, że się dobrze dla nas skończy) Kapica i reszta tej byłej już bandy skorzysta :(

Sławek jest wielki, dzięki za to że zmobilizowałeś nas do zebrania blisko 190 tyś podpisów pod ustawą. Gdybyśmy mieli patrzeć na inne związki to nawet nie wyszlibyśmy z lasu.

Gratulacje dla Sławka, pozdrowienia dla koleżanek i kolegów z balkonu sejmowego :)
Wprawdzie nigdy nie byłem za PiSem, a tym bardziej za PO biorąc pod uwagę ostatnie destrukcyjne dla SC lata, ale zajebiście mi się podobało to, jak pan Zieliński dowalił tym obłudnikom z PO - brawo panie ministrze. I po raz pierwszy się cieszę, że PIS objęło władzę, lecz dalej mam mieszane uczucia co do ich działalności. Tak, czy inaczej to wielki dzień dla SC. Szkoda tylko, że na tym wszystkim (bo myślę, że się dobrze dla nas skończy) Kapica i reszta tej byłej już bandy skorzysta :(

nie skorzystają. jeśli popełnili przed pójściem na emeryturę, to po wyroku przechodzą do zusu. sprawiedliwości stanie się zadość.

po raz pierwszy muszę się z Tobą zgodzić :)
Pięknie przemawiał Poseł/V-ce Minister Zieliński, bo o Przewodniczącym nawet nie mówię, klasa sama w sobie :) Obawiałam się wypowiedzi przedstawiciela MF, ale się przyjemnie zdziwiłam. I ogromnie mi się podobał 'prztyczek' Przewodniczącego do pomysłów Nowoczesnej o zlikwidowaniu uprawnień dla służb mundurowych i przykład 60 strażaka jadącego do pożaru. Może to komuś trochę w głowie rozjaśni.

prawdziwym mężczyznom trzeba wierzyć ... :D ...

Dzięki wielkie dla Sławka!
Dziękuję też wszystkim, którzy reprezentowali nas na balkonie, pomimo wielogodzinnego opóźnienia. Szkoda tylko, że nie było nikogo w czarnym mundurze (może na drugie czytanie się wybiorę).
Jeszcze nie odnieśliśmy pełnego sukcesu. Jest wola polityczna wprowadzenia naszych emek, jednak diabeł tkwi w szczegółach, dlatego musimy przypilnować posłów, którzy będą w komisji/ach pracujących nad naszą ustawą.
Pozdrawiam wszystkich celników

Back
Do góry