Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam... Miałem przemilczeć... Ale jestem wq...ny i czuję się opluty. "...Cwela traktuje się jak parszywego, jak trędowatego, nie można go dotknąć, żeby nie przeszło na ciebie. Jedyne dopuszczalne dotknięcie cwela to uderzenie — to nawet wypada. Można go lać, okradać, wykorzystywać do posług i dowolnie często gwałcić..." I za to mam skarbowców szanować? Sorki Sławku..
Ale takiego określenia używają tylko zdegenerowani i kryminaliści. Cwelusie??? !!!
Witam... Miałem przemilczeć... Ale jestem wq...ny i czuję się opluty. "...Cwela traktuje się jak parszywego, jak trędowatego, nie można go dotknąć, żeby nie przeszło na ciebie. Jedyne dopuszczalne dotknięcie cwela to uderzenie â to nawet wypada. Można go lać, okradać, wykorzystywać do posług i dowolnie często gwałcić..." I za to mam skarbowców szanować? Sorki Sławku..
Ale takiego określenia używają tylko zdegenerowani i kryminaliści. Cwelusie??? !!!
Też mnie to określenie boli i mi się nie podoba ale sami taką sytuację sprowokowaliście, więc pretensje możecie mieć tylko do siebie i do tych, który twierdzą, że celnicy są lepsi i ważniejsi niż skarbowcy. My nie jesteśmy od nich lepsi, ani oni od nas. Ludzi dzielą się tylko na mądrych i głupich i właśnie kilku tych głupich zasłużyło na tą ksywę, tak samo jak nie wszyscy skarbowcy zasługują na tą drugą głupią ksywkę.
Tyle się Wam pisze, myśl zanim coś przelejesz na forum, a Wy i tak wiecie lepiej. To teraz pretensje do kogo? Tylko do siebie. A Solidarnością się nie przejmujcie, podpisali to podpisali, cóż, wygrany bierze wszystko.
A beke z nas wszystkich ma MF, gratulacje !!!
"Najszczęśliwszy związek jaki można sobie wyobrazić jest pomiędzy niemą żoną, a ślepym mężem" - hasło dnia na skarbowcy.pl
Najlepszy komentarz do "porozumienia gdańskiego". Ale niema żona coś dzisiaj narzeka za pośrednictwem mediów, chyba nie do końca szczęśliwa w związku.