POROZUMIENIE BIAŁOSTOCKIE rozpoczęło PROTEST

I tak się będzie kłócił wschód z zachodem północ z południem i z całałej służby zostaną wióry
Ok. może wschód dał ciała wtedy, ale pracują ludzie w cle, którzy nic nie maja wspólnego nic z tamtymi decyzjami, a teraz chcą pracować dla kraju z godziwe pieniądze. No to kłóćmy się dalej, ale przypominam ze granica na wschodzie będzie jeszcze parę lat a was z zachodu będą tak traktować jak starą szmatę ani do butów ani do zmywania

HORROR NA GRANICACH

W sobotę Tiry blokowały Kuźnicę Białostocką, a wczoraj Koroszczyn. Wszędzie są długie kolejki. Kierowcy uważają, że to przz nasz strajk. WIĘC MAMY SZANSĘ WYGRAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
p.s. obiboki pracują jak pracują, ale ci którzy harowali jak osły widać,że zwolnili tempo, mimo,iż nie mówią o strajku, więc dlatego te kolejki. Wystarczy jak kilka osób będzie pracować jak "inni", a efekt widać. Swoją drogą ile można robić za dwóch czy trzech?

Może i będziemy traktowani jak "szmata do butów czy do zmywania" , ale na Twoim miejscu nie byłbym pewien ani dnia ani godziny - ciekawe skąd wziąłeś te kilka lat? Najpierw piszesz o pojednaniu a potem obrażasz , czyli dokładnie tak jak przedtem. Idż i walcz o swoje "dniówki ", powodzenia

Krościenko już odpuściło!!! Niestety sami nic nie mogliśmy zrobić. Nikt się nawet nie domyślił, że to była akcja protestacyjna, za to były telefony od podróżnych jeden po drugim z wyzwiskami, że się opierda...

protestujący napisał:
PostWysłany: Pon Paź 15, 2007 12:29 pm Temat postu: KTOś INFORMUJE MEDIA,żE PROTEST DZISIAJ SIę KOńCZY ?!

NASI przełożeni informują media,że wszystko jest pod kontrolą i że dzisiaj kończy się protest , dlaczego związki nie nagłaśniają w mediach naszego protestu ???

gość napisał:
PostWysłany: Pon Paź 15, 2007 1:07 pm Temat postu:

hihihi. myslisz że w mysiej dziurze gdzie się schowali coś słychać?

slawomir.siwy napisał:
PostWysłany: Pon Paź 15, 2007 2:08 pm

Ja niestety nie wiem. Fołta wciąż konspiruje działalność przed RF. W Gazecie Krakowskiej twierdzi, że będzie zaskakiwać. Napisała też, że koledzy ze wschodu przejęli na siebie najtrudniejsze decyzje i działania.[/i]

normalny celnik napisał:
PostWysłany: Pon Paź 15, 2007 2:55 pm Temat postu: jak ten protest nic nie da,weźmy wszyscy UŻ!

Jeżeli zwiazki znowu spier...lą tą akcję , możemy całymi zmianami brać UŻ,zostanie sam kierownik zmiany , wystarczą dwie takie akcje i w Korczowej bez 24 godzinej obsługi celnej nie będzie miejsca żeby dojechać! Trzeba zrobić porządek z tymi związkami, bo oni nic nie potrafią zorganizować i koordynować !

NIe jest tak jak mówicie!!!!SZCZEGóLNIE KROśCIENKO ,KORCZOWA I MEDYKA - już są pierwsze efekty MF żąda szczegółowych raportów i opier... IC-czytajcie na WSSC NIE PATRZCIE NA ZZ !! Kolejne izby przyłączają się do protestu !!!WYTRZYMAJCIE DO KOŃCA TEGO TYGODNIA -JESZCZE 5DNI!!! NIE odpuszczajcie!!! JUŻ NIEDŁUGO BĘDZIE PISAĆ PRASA I MEDIA!!

właśnie zniknął z forum temat " cenzura". Gratulacje!!!!!!!!!!!

Został przeniesiony we właściwe miejsce. Proszę uważniej przeglądać forum.

z mojego rozeznania do protestu nie przyłączyła się łódź, warszawa,katowice,rzepin,opole!!! i kielce ale nie znam przyczyn tak jak pisałem poprzednio poznań zaczyna dzisiaj ale na jakieś efekty trzeba będzie poczekać.na razie jesteśmy oflagowani i zaczynamy zwalniać. sprawy są tak skomplikowane, że nie wiem kiedy z niektórymi zdążymy :D :D :D . może ktoś to zauważy ale już widzę że jedności w narodzie nie ma :cry: Jest to dla nas niedobry znak jeżeli koledzy z biura za ścianą nie chcą nawet flagi powiesić a co dopiero mówić o bardziej czynnym działaniu. w ten sposób próbują chronić własne d... nie myślą o przyszłości. wstyd mi za nich

u siebie w referacie wewnątrz, nie tknąłem dziś żadnej sprawy i tak będzie do końca tygodnia. Mam ten luksus, że z terminów mogę się gładko wytłumaczyć! Pozdrowienia dla Wschodu!!!

Pozdrowienia dla Medyki, Korczowej I Krościenka. Tylko tak dalej. Jak wytrzymacie jeszcze parę dni to bedzie głosno w mediach. Sprzecznie informacje o kolejkach ilosci odprawinych samochodow osobowych tirów czy wypisamych mandatach są podawanie po to by nas skłócic. Jesli bedziemy sie na tym opierać to jestesmy na dobrej drodze do fiaska. Nie patrzmy na to PATRZMY NA IC PRZEMYśL . Pomocne bedą porty lotnicze, morskie, oddziały wewnętrzne. Uwagi na temat pracy na wewnętrznych na forum są ciekawe mogą wspomuc granicę. W Medyce wiekszość to młodzi i potrafili się zmobilizować. Działania nasze musza miec wielki rozmach, ktory doprowadzi do tego ze Unia zacznie naciskać na nasz rząd w naszej sprawie a wtedy dostaniemy to czego bedziemy chcieli. Była szansa w 1998 na zachodzie zabrakło kilku dni nie zmarnujmy tej szansy. W IC Przemyśl na przejsciach kolejki , motorkowcy przebąkuję ze tez będą strajkować bo nie ma po co jechać na miedzę. Jak przyciśniemy to damy radę. Pozdrawiam

Cytat:
Nie mówcie, że w ic Białystok nie ma protestu. Oddziały graniczne nie robią na maksa, tylko minimum. Są kolejki.

Ale tam zawsze są kolejki

Powrót do góry

Co ty powiesz? Chyba nie pracujesz na granicy, tylko za biureczkiem?

strajk

tomaszow lubelski stoi ,oflagowany,"protestujemy" , jutro 16.10.07 zmiana Piotrka -apel do Piotra - protestuj zawsze byles zgodnie z przepisami badz lepszy niz zwykle nie odpuszczaj, my dzisiaj nie odpuszczalismy zobacz w ilosc i co zostawilismy.

Back
Do góry