Pomoc dla POKRZYWDZONYCH !

nie róbcie plotek, ci o których piszecie już są na wolności...porozmawiajcie z nimi, powiedzą czym były te trzy miesiące

apacz ponoć aresztowany, od piątku nie było go w pracy, ale w niedzielę brał udział w meczu piłki nożnej bo jest zawodnikiem jednej z lokalnych drużyn, więc nie wiem w końcu ...

własnie ,prokurator mi powiedział ,że on nie ma dzieci i rodziny wiec ma nasze uczucia w powazaniu, a dzieci mozna dać do plicyjnej izby dziecka,jak się nie ma opiekuna na zastępstwo-

Anonymous napisał:
własnie ,prokurator mi powiedział ,że on nie ma dzieci i rodziny wiec ma nasze uczucia w powazaniu, a dzieci mozna dać do plicyjnej izby dziecka,jak się nie ma opiekuna na zastępstwo-
ten prokurator zbyt duzo mówi i niekoniecznie madrze...

Właśnie zbiorowe działanie typu: sprawa w cywilnym sądzie o nieuzasadnione aresztowanie, zniesławienie oraz uszczerbek na zdrowiu psychicznym może dać efekt. Zróbcie zrzutę na dobrego adwokata i do sądu z tą sprawą. Myślę że każdy z was może starać się o odszkodowanie od Skarbu Państwa Zresztą adwokat będzie wiedział co robić. Jednocześnie można też złożyć skargę do Europejskiego Trybunału Praw Człowieka na działanie prokuratury

PS. Takie coś jak was spotkało może dziać się tylko w Polsce. Działania prokuratury rodem z PRL-u.

ci przynajmniej mają blisko ,dziewczyny wożone były od 200-300km od domu,a wg przepisów tymczasowo aresztowanych wolno wywoźic do 100km od domu,ale mimo wszystko tym dwóm rodzinom współczuje ,pocieszcie sie zony ,że dziewczyny przeżyły to oni tez muszą wytrzymać

słuchajcie pani o....ska ,chce sprzedać dom i wyprowadzić sie podobno ,prokurator daje jej taki wachlarz przywilejów?dziwne,wyglada na to ze sa wspólnikami...

Back
Do góry