. Tylko zastanawia mnie w jakim celu przenoszono do was w 2003 akcyzę a następnie gry. .
Bo ktoś kompetentny musiał się tym zająć w końcu.
Słuchaj, zasadniczo w d...e mam podziały na "nas i was" mam znajomych i kolegów z pracy w obu instytucjach. Ale z własnej praktyki, z własnego podwórka, tak bezsensownej złośliwości, bezczelnego pokazu "teraz k...a My mamy władzę", takiego bezcelowego wytykania wszelkich "błędów", nic nie wnoszących do merytoryki wytyków nie spotkałem nigdzie poza własnym IAS-em.
Powiem więcej, zanim zripostujesz, porównując sprawy prowadzone uprzednio przez "was" i przez "nas", pod względem uszczupleń i wyników w sądzie, to gdybym kwitów nie widział, nie uwierzył bym że tak można.
Więc nie opowiadaj mi farmazonów na temat przejścia, bo u nas przeszli Ci, co sami chcieli - między innymi stałe nadzory które były i nadal są nie do ruszenia, siedząc sobie na plaży od lat. mało jest chłopaków którzy pracą i merytoryką zasłużyli na mój szacunek.
Sorry, do puki nie zmieni się ten arogancki stosunek do nas, ja nie zamierzam nic robić "wspólnie", nawet jeśli miał bym na tym stracić. Po prostu szanuję swoje nazwisko i staram się je umieszczać w towarzystwie innych, na podobnym poziomie.