Zastanawiam się co emerytów nienawidzących tej służby trzyma na tym forum i zmusza do wypowiedzi. Oraz to komu i dlaczego zwieracze dokuczają ? Przecież tak super poza służbą. Świat się na niej nie kończy. To skąd tej jad?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Myślę, że zapytanie nie jest skierowane bezpośrednio do mnie, ponieważ żadnego jadu nie wydzielam ale jako emeryt odpowiem.Zastanawiam się co emerytów nienawidzących tej służby trzyma na tym forum i zmusza do wypowiedzi. Oraz to komu i dlaczego zwieracze dokuczają ? Przecież tak super poza służbą. Świat się na niej nie kończy. To skąd tej jad?!
ustawa weszła w życie wiec powinna być z wypłatąKiedy pierwsza wypłata świadczeń po 15l służby?
Taaa tylko w ktorym miesiacu.moze czerwiec 2023 sie uda . Tak dziaka MFustawa weszła w życie wiec powinna być z wypłatą
nawet jak w czerwcu to z wyrównaniem )Taaa tylko w ktorym miesiacu.moze czerwiec 2023 sie uda . Tak dziaka MF
Nie wiem o motywach nienawidzących bo to nie ja. Za to stojąc obok naprawdę widać więcej o czym nie mam zamiaru się krępować pisać.Zastanawiam się co emerytów nienawidzących tej służby trzyma na tym forum i zmusza do wypowiedzi. Oraz to komu i dlaczego zwieracze dokuczają ? Przecież tak super poza służbą. Świat się na niej nie kończy. To skąd tej jad?!
Będziesz to się dowiesz. Ja nie mam czasu na nudę!Czyli jednak nudy na tych emeryturach i nie za bardzo umiecie żyć własnym życiem ... tym lepszym .... bez służby.
Nie rozumiem pojęcia "nuda".Będziesz to się dowiesz. Ja nie mam czasu na nudę!
Ja jestem pozamundurowa budżetówka i dostałem 14.8 i nie jestem wqwiony.Gdyby tak myśleć i mówić, spowodowałoby to oburzenie pozamundurowej budżetówki, która dostała 7,8% podwyżki kwoty bazowej.
zerowska strefa budżetowa!Ja jestem pozamundurowa budżetówka i dostałem 14.8 i nie jestem wqwiony.
A nas mundurowych robia w .... a my co? Chyba niestety nic.czyli jak to mowia na zachodzie bez zmian :-(