Podwyżki 2022

Kierownik może nie wylicza. Ale wnioskuje o podwyżkę. Ja wiem że po podwyżce 65% nie przekroczę minimum. Ale wiem też że wniosek o podwyżkę w moje sprawie nie został wysłany. Więc jednak jest dowolność przyznawania podwyzek

Kierownik może nie wylicza. Ale wnioskuje o podwyżkę. Ja wiem że po podwyżce 65% nie przekroczę minimum. Ale wiem też że wniosek o podwyżkę w moje sprawie nie został wysłany. Więc jednak jest dowolność przyznawania podwyzek
Zadna nowosc kolego.jak nie nalezysz do ucholi to nie licz na jakas podwyzke.trzeba sie do tego przyzwyczaic

Nie chce się wymądrzać ale skoro wszyscy mają mieć obowiązkowo podwyższony mnożnik to po co kierownik ma składać wniosek?

Tak właśnie. Dla swoich!!! Bo wniosek wysyła kierownik do DIAS. DIAS przyznaje na wniosek. I nie ma mowy o zaniedbaniach, gdyż wnioski są wysyłane dla ludzi którzy niedawno awansowali lub mieli podwyższone mnożniki

Tak właśnie. Dla swoich!!! Bo wniosek wysyła kierownik do DIAS. DIAS przyznaje na wniosek. I nie ma mowy o zaniedbaniach, gdyż wnioski są wysyłane dla ludzi którzy niedawno awansowali lub mieli podwyższone mnożniki
Skoro te 5% jest dla specjalnie zasłużonych to normalne jest że dostaną je ci są bardziej zasłużeni czyli ci co ostatnio awansowali lub dostali podwyżki

Wynagrodzenie za kwiecień dopiero bedzie uwzględniało podwyżkę. Czyli jednak nie mówiłem nieprawdy, że wynagrodzenie za marzec po staremu.

Kierownik nie wnioskuje o podwyżki z uchwały modernizacyjnej.

Back
Do góry